Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je sa ambasadorom Ruske Federacije Aleksandrom Čepurinom o pripremama za predstavljanje srpske privrede na Međunarodnom ekonomskom forumu u Sank Peterburgu.

 

Aleksandar Vučić rekao je ambasadoru Crne Gore Branislavu Mićunoviću da će kao predsednik Srbije ostati posvećen daljem razvoju dobrih i prijateljskih odnosa. Mićunović je Vučiću uručio čestitku crnogorskog premijera Duška Markovića koji je izrazio uverenje da će Srbija uz Vučićevo "snažno vodjstvo nastaviti da igra konstruktivnu ulogu na Zapadnom Balkanu".

 1

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić primio je danas ambasadora Ruske Federacije Aleksandra Čepurina, sa kojim je razgovarao o pripremama za predstavljanje srpske privrede na Međunarodnom ekonomskom forumu u Sank Peterburgu.

 

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa ambasadorom Kraljevine Maroko Muhamedom Aminom Belhažom. U čestitki, kralj Muhamed VI, uz želje za uspeh na novoj dužnosti, ističe opredeljenost da dve zemlje jačaju saradnju u svim oblastima od zajedničkog interesa, a u korist naroda Srbije i Maroka.

 

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić primio je danas ambasadora Kraljevine Maroko Muhameda

 1

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić primio je danas ambasadora Ruske Federacije Aleksandra Čepurina, sa kojim je razgovarao o pripremama za predstavljanje srpske privrede na Međunarodnom ekonomskom forumu u Sankt Peterburgu. Dvojica sagovornika su se saglasila da će učešće Srbije na forumu, u svojstvu zemlje-počasnog gosta, biti prilika da se mogućnosti i rezultati srpske privrede na najbolji način predstave ne samo u Rusiji, već i pred…

 

Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je danas ambasadora Ruske Federacije Aleksandra Čepurina, sa kojim je razgovarao o pripremama za predstavljanje srpske privrede na Sanktpeterburškom međunarodnom ekonomskom forumu.

 

Aleksandar Vučić rekao je ambasadoru Crne Gore Branislavu Mićunoviću da će kao predsednik

 1

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić primio je danas ambasadora Kraljevine Maroko Muhameda Amina Belhaža, koji mu je, uz lične čestitke za pobedu na predsedničkim izborima, uručio i čestitku marokanskog kralja Muhameda VI.

 

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić primio je danas ambasadora Kraljevine Maroko Muhameda Amina Belhaža, koji mu je, uz lične čestitke za pobedu na predsedničkim izborima, uručio i čestitku marokanskog kralja Muhameda VI.

 

Premijer Aleksandar Vučić primio je ambasadora Kraljevine Maroko Muhameda Amina Belhaža, koji mu je - uz lične čestitke za pobedu na predsedničkim izborima - uručio i čestitku marokanskog kralja Muhameda VI.

 

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić primio je danas ambasadora Ruske Federacije Aleksandra

 1

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić primio je danas ambasadora Ruske Federacije Aleksandra Čepurina, sa kojim je razgovarao o pripremama za predstavljanje srpske privrede na Međunarodnom ekonomskom forumu u Sank Peterburgu. Vučić se danas sastao i sa markonskim ambasadorom.