Sudija Osnovnog suda u Lazarevcu S. S. uhapšena je zbog sumnje da je primila mito, saopštio je MUP.

 

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova – Službe za borbu protiv organizovanog kriminala u saradnji sa pripadnicima Bezbednosno-informativne agencije, a po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal uhapsili su sudiju Osnovnog suda u Lazarevcu S.S. (1959) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo primanje mita.

 

Pripadnici Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, u saradnji sa pripadnicima…

 

Sumnja se da je bračni par primio mito

 3

Sudija Osnovnog suda u Lazarevcu uhapšen je zbog sumnje da je primio mito od 2.000 evra, nezvanično saznaje "Blic".

 

Služba za borbu protiv organizovanog kriminala u saradnji sa pripadnicima Bezbednosno-informativne agencije uhapsila je sutkinju Osnovnog suda u Lazarevcu S.S. (59) zbog sumnje da je primala mito, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

 

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova – Službe za borbu protiv organizovanog kriminala u saradnji sa pripadnicima Bezbednosno-informativne agencije, a po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal uhapsili su sudiju Osnovnog suda u Lazarevcu S. S. (1959) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo primanje mita.

 

Pripadnici Sluzbe za borbu protiv organizovanog kriminala i Bezbednosno informativne agencije uhapsili su sudiju Osnovnog suda u Lazarevcu S. S. i njenog supruga zbog sumnje da su primili mito od 2.000 evra

 

Sudija Osnovnog suda u Lazarevcu uhapšen je zbog primanja mita.

 

Pripadnici Sluzbe za borbu protiv organizovanog kriminala i Bezbednosno informativne agencije uhapsili su sudiju Osnovnog suda u Lazarevcu i njenog supruga