Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da očekuje velike pritiske, i spolja i iznutra, u…

 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će do kraja godine biti povećana minimalna cena rada u Srbiji.

 

Nemačka kompanija Kromberg i Šubert danas je u Kruševcu svečano otvorila novi proizvodni pogon koji se prostire na 23.000 kvadrata.

 

Mušterije kompanije Kromberg i Šubert su pretežno nemački proizvođači automobila iz premijum klase.

 

Nemačka kompanija Kromberg i Šubert danas je u Kruševcu svečano otvorila novi proizvodni pogon koji se prostire na 23.000 kvadrata. Veliki broj građana dočekao je danas predsednika Srbije Aleksandara Vučića ispred fabrike, a on im je poručio da to nije kraj i da će dovoditi i nove fabrike u njihov okrug.

 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvuje danas otvaranju novog pogona nemačke kompanije Kromberg i Šubert u Kruševcu, a prethodno je posetio porodicu Krstić, mladi bračni par Dejana i Draganu, koji već rade u toj fabrici.

 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovaće otvaranju novog pogona nemačke kompanije Kromberg i Šubert u Kruševcu.

 

Nemačka kompanija Kromberg i Šubert otvoriće u četvrtak u Kruševcu fabriku za proizvodnju kablova za auto-industriju.

 

Kompanija za proizvodnju automobila Folksvagen saopštila je danas da je nemački sud naložio da plate kaznu od milijardu evra zbog skandala sa softverom koji kontroliše emisiju gasova kod dizel automobila.

 

"To je jedna od najviših kazni koju je jedna kompaniji u Nemačkoj ikada dobila", rekao je tužilac u saopštenju

 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da se plata pibližava vrednosti od 500 evra, ali i da to nije dovoljno. Vučić je istakao da je prosečna plata porasla sa 336 evra na 425 evra

 

Nemačka kompanija "Kromberg i Šubert" danas je u Kruševcu svečano otvorila novi proizvodni pogon koji se prostire na 23.000 kvadratnih metara. Dovodićemo nove fabrike – hoćemo da zaposlimo Kruševac, da vratimo nadu u budućnost svima u Kruševcu, Ćićevcu, Varvarinu, poručio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

 

Kruševac – Velika investicija nemačke kompanije „Kromberg i Šubert” u ukupnoj vrednosti od 29 miliona evra, od čega je devet miliona evra podsticaj Vlade Srbije, uz besplatno ustupanje više od dva hektara zemljišta od strane lokalne samouprave, uspešno je realizovana. Svečano otvaranje fabrike u kojoj se proizvode kablovski sistemi za auto-industriju obavljeno je danas, a vrpcu su presekli: Aleksandar Vučić,…

 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da će novi proizvodni pogon nemačka kompanija Kromberg i Šubert zaposliti 2.500 ljudi, a nada se i više. Novi proizvodni pogon se prostire na 23.000 kvadrata, a Vučić se zahvalio prijateljima iz Nemačke koji su, kako kaže, naši najveći partneri.

 

KRUŠEVAC: Nemačka kompanija Kromberg i Šubert danas je u Kruševcu svečano otvorila novi proizvodni pogon koji se prostire na 23.000 kvadrata.

 

Veliki broj građana dočekao je predsednika Srbije Aleksandara Vučića ispred fabrike Kromberg i Šubert u Kruševcu, koja danas otvara novi pogon u tom gradu.

 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovaće danas otvaranju novog pogona nemačke kompanije Kromberg i Šubert u Kruševcu, a prethodno je posetio porodicu Krstić, mladi bračni par Dejana i Draganu, koji već rade u toj fabrici.

 

Nemačka kompanija Kromberg i Šubert danas je u Kruševcu svečano otvorila novi proizvodni pogon koji se prostire na 23.000 kvadrata.

 

Prizvođač automobila "Folksvagen" saopštio je da su ga nemačke vlasti kaznile sa milijadu evra zbog skandala sa emisijom izduvnih gasova, izveštava Asošijeted pres.

 

Nemačka kompanija Kromberg i Šubert otvoriće u četvrtak u Kruševcu fabriku za proizvodnju kablova za auto-industriju U njoj će kad bude radila u punom kapacitetu, do 2022. godine, biti zaposleno 2.500 ljudi.