Traje istraga o likvidaciji Davorina Baltića, koji se dovodi u vezu sa crnogorskim "kavačkim klanom". Ministarstvo unutrašnjih poslova potvrdilo je za N1 da se u trenutku napada, u njegovim kolima nalazila službenica policije, protiv koje je pokrenut disciplinski postupak.

 15

Ministarstvo unutrašnjih poslova potvrdilo je za N1 da se u trenutku napada na Davorina Baltića, koji se dovodi u vezu sa crnogorskim "kavačkim klanom", u njegovim kolima nalazila službenica policije.

 9

Policijska službenica M. N, koja je pre dve noći bila u društvu ubijenog Davorina Baltića,…

 

Nikšićanin Davorin Baltić (41), koji se dovodi u vezu sa crnogorskim "kavačkim klanom", ubijen je u noći između 1. i 2. januara, u "sačekuši" na Vračaru. Dok je svojim "golfom 7" ulazio u garažu, dvojica napadača su na njega, iz automatske puške i pištolja, ispalila oko 60 metaka, a na mestu suvozača bila je kuma njegove supruge, policajka M. N. koja je u vreme napada bila na dužnosti, a koja je Baltićev pištolj posle likvidacije bacila u kontejner?!

 2

Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije (MUP) potvrdilo je danas za N1 da se u trenutku napada na Davorina Baltića, koji se dovodi u vezu sa crnogorskim kavačkim klanom, u njegovim kolima nalazila službenica policije, koja je uklonila Baltićev pištolj posle njegovog ubistva.