Tendersku dokumentaciju za Metanolsko-sirćetni kompleks iz Kikinde u roku je otkupio i preuzeo kiparski holding Kronošpan hemikal LTD, ali ponudu nisu dostavili, The post MSK, za sada, osta neprodat appeared first on Bizlife.rs.

 

Tender za prikupljanje ponuda za nadmetanje za prodaju Metanolsko-sirćetnog kompleksa (MSK) iz Kikinde istekao je danas i bio je neuspešan, javlja RTS.

 

BEOGRAD: Tender za prikupljanje ponuda za nadmetanje za prodaju "Metanolsko-sirćetni kompleks" (MSK) iz Kikinde istekao je danas i bio je neuspešan, javlja RTS.

 

Tender za prikupljanje ponuda za nadmetanje za prodaju "Metanolsko-sirćetni kompleks" (MSK) iz Kikinde istekao je i bio je neuspešan, javio je RTS. Tendersku dokumentaciju za MSK u roku je otkupio i preuzeo kiparski holding "Kronošpan hemikal LTD", ali ponudu nisu dostavili.

 

Tender za prikupljanje ponuda za nadmetanje za prodaju MSK iz Kikinde istekao je u 15 sati i, kako RTS saznaje, bio je neuspešan. Tendersku dokumentaciju za "Metanolsko-sirćetni kompleks" u roku je otkupio i preuzeo kiparski holding "Kronošpan hemikal LTD", ali ponudu nisu dostavili.

 1