"Nezapamćeno nevreme" - tim rečima počinju gotovo svi medijski izveštaji o jakoj oluji koja je pogodila Srbiju. Grad koji je padao više od 30 minuta u kontinuitetu i obilna kiša, u pojedinim delovima zemlje potpuno su pokosili rod u voćnjacima i poljoprivredne kulture.

 60

Jako olujno nevreme praćeno gradom koje je protutnjalo kroz Srbiju danas u popodnevnim časovima, iza sebe je ostavilo jezive scene.

 7

Užički kraj danas je zahvatilo jako nevreme praćeno gradom.

 

Užički kraj danas popodne pogodilo je nevreme sa jakom kišom, a prema pisanju lokalnih medija padao je i grad veličine lešnika.

 

Užički kraj danas popodne pogodilo je nevreme sa velikim količinama padavina a prema pisanju lokalnih medija padale su ledenice veličine lešnika.

 

Užički kraj danas je zahvatilo jako nevreme praćeno gradom. U Priboju je grad veličine klikera padao duže od pola sata, a u Užicu su se za petnaestak minuta zabelele ulice. Kiša još uvek pada, te se ne znaju posledice, a najviše se strahuje za poljoprivredne kulture, posebno malinu čija je berba tek počela.   Izvor:...Pročitaj više The post Zabelele se ulice u Užicu, grad veličine klikera u Priboju appeared first on 24 sata | Online izdanje besplatnih novina.

 

Nevreme praćeno jakim pljuskom pogodilo je danas pojedine delove Vojvodine, dok su u užičkom kraju sevale munje i padao je grad veličine lešnika.

 

Nevreme praćeno jakim pljuskom pogodilo je juče veći deo zemlje, dok su u užičkom kraju sevale munje i padao je grad veličine lešnika.

 

Jak pljusak pogodio je danas pojedine delove Vojvodine, dok su u užičkom i pribojskom kraju, kao i Smederevskoj Palanci sevale munje i padao grad veličine lešnika. Kako je bilo u mestima pogođenim nevremenom i kako su Užičani doživeli oluju, te šta je ostalo od grada koji se danas zabeleo, pogledajte u galeriji.

 157

Nevreme praćeno jakim pljuskom pogodilo je danas pojedine delove Vojvodine. U užičkom kraju sevale su munje i padao je grad veličine lešnika.

 

Užički kraj danas je zahvatilo jako nevreme praćeno gradom.

 

Nevreme praćeno jakim pljuskom pogodilo je danas pojedine delove Vojvodine. U užičkom kraju sevale su munje i padao je grad veličine lešnika.

 

Užički kraj je danas iza podneva zahvatilo jako nevreme praćeno gradom.