Sindikat je osudio napad na kolegu i ocenio ga kao napad na državu.

 

Ministar odbrane Aleksandar Vulin komentarišući napad na policajca tokom blokade saobraćaja kod Lazarevca, izjavio je da je napad na bilo koje službeno lice napad na čitavu državu.

 

Ministar MUP je istakao da mu je drago što su policija i tužilaštvo reagovali, da su vinovnici uhapšeni, kao i da očekuje da sudski postupak bude brz i efikasan i da počinioci budu najoštrije kažnjeni.

 

Potpredsednik vlade i ministar unutrašnjih poslova rekao da je skandalozno napasti policajce koji su došli da redovno obavljaju svoju posao

 

Ministar odbrane ističe da mu je neshvatljivo da bilo ko zbog svojih političkih ciljeva može da digne ruku na policajca i ugrozi život građana.

 

Nakon brutalnog napada na kolege policajce koji se dogodio juče kod Lazarevca, prilikom obavljanja njihovih redovnih zadataka, na dužnosti, Policijski sindikat Srbije, umesto da stane na stranu svojih kolega i zauzme se za njih, navodi da se 'policajci koriste u propagandno-političke svrhe'.

 

Stefanović i Vulin složni u oceni da je napad na policajce na protestu skandalozan i da se treba najstrože kazniti

 

Potpredsednik vlade i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović poručio je da svako ima pravo da zakonito protestuje, ali da se nasilje neće tolerisati i, uz ocenu da je jučerašnji napad na policajca skadalozan, dodao da očekuje da napadači budu najoštrije kažnjeni.

 

ARANĐELOVAC - Potpredsednik vlade i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović poručio je…

 

Ministar odbrane je dodao da je zahvalan našim građanima na ogromnom strpljenju