Rukovodstvo fabrike Zastava oružje i Nadzorni odbor povukli su sa bankarskih računa radnika uplaćeni novac za bonus u visini od 10.000 dinara. Samostalni sindikat te fabrike je osudio potez rukovodstva i Nadzornog odbora.

 

Rukovodstvo fabrike "Zastava oružje" i Nadzorni odbor povukli su danas sa bankarskih računa radnika uplaćeni novac za bonus u visini od 10.000 dinara.Samostalni sindikat te fabrike je osudio potez rukovodstva i Nadzornog odbora.Predsednik Samostalnog sindikata Dragan Ilić rekao je agenciji Beta da je danas novac bio uplaćen radnicima, ali je kasnije i povučen sa bankarskih računa, jer taj sindikat nije pristao da potpiše sporazum da više neće organizovati štrajkove, što je ponudio Nadzorni odbor. Sindikat je u saopštenju naveo da je takva odluka izazvala ogromno nezadovoljstvo zaposlenih, a da radnici to ocenjuju kao akt provokacije i produbljivanja već postojećih sukoba ...

 

Rukovodstvo fabrike "Zastava oružje" i Nadzorni odbor povukli su sa bankarskih računa radnika novac uplaćen kao bonus od 10.000 dinara.

 2

Rukovodstvo fabrike "Zastava oružje" i Nadzorni odbor povukli su danas sa bankarskih računa radnika uplaćeni novac za bonus u visini od 10.000 dinara.