Dan posle strahovitog i nezapamćenog nevremena koje je zahvatilo Užice grad se vratio u normalu, ali prizore ulica kojima su reke nosile led Ere neće dugo zaboraviti.

 

Zapadnu Srbiju danas je pogodilo snažno nevreme, a Užice je doživelo pravi potop uz jak grad, bujice na ulicama i grmljavinu koja je tutnjala bez prestanka više od 10 minuta!

 

Debeli sloj leda ostao je na ulicama Užica nakog zastrašujućeg nevremena koje je pogodilo taj grad.

 

Snažno nevreme pogodilo je danas zapadnu Srbiju, a Užice je najteže prošlo. U tom gradu dogodio se pravi potop, nakon što su obilna kiša i jak grad napravili bujice na ulicama. Grmljavinu je tutnjala bez prestanka više od 10 minuta.

 

Jaka kiša i grad pali su na području Užica, a na društvenim mrežama objavljeni su snimci na kojima se vidi da je na ulicama nastao pravi potop.

 

Nevreme koje su meteorolozi najavljivali za danas i sutra već je stiglo u zapadni deo Srbije. Oko 13 časova jaka kiša praćena gradom i grmljavinom pogodila je Priboj, i nanela štetu malinjacima, a slično je i u Užicu.

 

Nakon nezapamćenog nevremena Užice izgleda kao da je snežna oluja protutnjala kroz njega.

 

Veliko nevreme zahvatilo je Užice, odakle su stizale slike potopljenih automobila i bujica koje su se slivale gradom. Ulice grada pokrivene su debelim slojem leda. Užičani su zbog toga bili primorani da usred juna čiste lopatama oko 20 cm snega. Nevreme je trajalo desetak minuta, što je bilo dovoljno da napravi veliku štetu. Oluju je...Pročitaj više The post LED I SNEG U JUNU: UŽIČANI ČISTE LOPATAMA SNEG VISOK OKO 20 CENTIMETARA (VIDEO) appeared first on 24 sata | Online izdanje besplatnih novina.

 

Užice je najgore prošlo u jakom nevremenu koje je danas pogodilo Srbiju i koje još pravi haos na ulicama. Bujice vode i leda slivaju se ulicama grada, a vozila su ostala gotovo potopljena.

 

Jako nevreme pogodilo je Užice u popodnevnim časovima, a na društvenim mrežama objavljene su fotografije i snimci na kojima se vide neverovatne scene. Na ulicama su nastale reke, voda je do pojasa, pojedini delovi grada su potpuno u belom iako je sredina juna, a automobili jedva uspevaju da se probiju.