Deo opozicije okupljen u Savezu za Srbiju nastaviće bojkot parlamenta dok ne dobiju garancije da će se stanje promeniti, a jedan od važnih uslova, što se tiče parlamenta je, kako su naveli, smena Maje Gojković. Opozicioni poslanici su istovremeno najavili da će se nastaviti sa protestima u Beogradu i drugim gradovima.

 

Deo opozicionih poslanika u Skupštini Srbije najavio je danas da će nastaviti bojkot parlamenta i proteste sve dok ne dobiju garancije da će biti normalizovan rad parlamenta, oslobođeni mediji i sprovedeni fer izbori.

 

Deo opozicije uglavnom okupljen u Savezu za Srbiju nastaviće bojkot parlamenta dok ne dobiju garancije da će se stanje promeniti, a jedan od važnih uslova, što se tiče parlamenta je, kako su naveli, smena Maje Gojković.

 

Deo opozicionih poslanika u Skupštini Srbije nastavlja bojkot parlamenta i protest sve dok ne dobiju garancije da će biti "normalizovan rad parlamenta, oslobođeni mediji i sprovedeni fer izbori".

 

Opozicioni poslanici su istovremeno najavili da će se nastaviti sa protestima u Beogradu i drugim gradovima

 

Deo opozicionih poslanika u Skupštini Srbije najavio je danas da će nastaviti bojkot parlamenta i proteste sve dok ne dobiju garancije da će biti normalizovan rad parlamenta, oslobodjeni mediji i sprovedeni fer izbori.Poslanik Dveri Boško Obradović rekao je na konferenciji za novinare u Skupštini Srbije da najava o normalizaciji rada parlamenta nije dovoljna i da je garancija da će to biti i učinjeno smena predsednice parlamenta Maje Gojković.On je kazao da su garancije i smene u REM-u kao i usvajanje preporuke stručnog tima o obezbedjivanju slobodnih i regularnih izbora."Ne verujem ni Maji Gojković ni Aleksandru Vučiću bez ispunjavanja tih garancija. Bez tih garancija nema razloga da učestvujemo u bilo kom novom rijaliti šou ili psihodrami Aleksandra Vučića", rekao je Obradović.On je ocenio da je izveštajem Evropske komisije opozicija koja protestuje i bojkotuje rad parlamenta dobila "ogromnu satisfakciju" jer je u izveštaju izneto sve ono o čemu opozicija govori poslednjih godina."S