U carinskom skladištu u Šidu otkriven je višak robe od više od 20.000 pari čarapa u kontejneru koji je iz luke u Rijeci za uvoznika iz Beograda prevozio kamion novosadskih registarskih oznaka, saopštila je danas Uprava carina.

 

Carinici Srbije pronašli su u carinskom skladištu u Šidu višak robe od oko 20.000 pari čarapa u tovaru koji je prevozio kamion novosadskih registarskih oznaka, saopšteno je danas.

 3

Višak od 20.000 pari čarapa pronađen je u tovaru u carinskom skladištu u Šidu, čija je vrednost oko 700.000 dinara, saopštila je Uprava carine.

 

Carinici Srbije pronašli su u carinskom skladištu u Šidu višak robe od oko 20.000 pari čarapa u tovaru koji je prevozio kamion novosadskih registarskih oznaka, saopšteno je danas. Kako se navodi, prekršaj je otkriven kada je detaljno pregledan sadržaj kontejnera koji je kamionom transportovan iz luke u Rijeci za uvoznika iz Beograda. Ustanovljeno je da se medju prijavljenom robom nalazi i značajna količina neprijavljenih ženskih i dečjih čarapa koje su uvezene iz Kine. Reč je o 15.600 pari ženskih i 4.800 pari dečjih čarapa čija se vrednost procenjuje na oko 700.000 dinara. Neprijavljena roba je privremeno zadržana i smeštena pod ...