Dečak koji je zbrinut u Institutu za majku i dete "Dr Vukan Čupić" zbog sumnje da je oboleo od groznice Zapadnog Nila, uspešno se oporavio i danas ide kući.

 

Dečak koji je zbrinut u Institutu za majku i dete „Dr Vukan Čupić“ zbog sumnje da je oboleo od groznice Zapadnog Nila, uspešno se oporavio i danas ide kući.  Direktor Instituta Radoje Simić rekao je za Tanjug da su prve analize, kada je dete stiglo, upućivale na mogući meningoencefalitis (upala moždanih opni) izazvan virusom Zapadnog...Pročitaj više The post Oporavilo se dete za koje se sumnjalo da ima groznicu Zapadnog Nila appeared first on 24 sata | Online izdanje besplatnih novina.

 

Dečak koji je zbrinut u Institutu za majku i dete "Dr Vukan Čupić" zbog sumnje da je oboleo od groznice Zapadnog Nila, uspešno se oporavio i danas ide kući.

 

BEOGRAD: Dečak koji je zbrinut u Institutu za majku i dete “Dr Vukan Čupić” zbog sumnje da je oboleo od groznice Zapadnog Nila, uspešno se oporavio i danas ide kući.

 

Dete koje je primljeno u Institut za majku i dete zbog sumnje na virus Zapadnog Nila, danas je otpušteno kući, saznaje BKTVNews.

 

U Institut za majku i dete "Dr Vukan Čupić" primljeno je dete za koje se sumnja da je dobilo groznicu Zapadnog Nila, objavio je "Blic". "Postavljena je sumnja na infekciju. Urađene su neophodne analize i čekaju se rezultati. Dete ima blaže simptome, ali je ipak zadržano u Institutu", rekao je izvor "Blica", objavljeno je na sajtu lista.

 

U Institut za majku i dete Dr Vojkan Čupić primljeno je dete za koje se sumnja da je dobilo groznicu Zapadnog Nila, javlja Blic.

 

Kako "Blic" saznaje u Institutu za majku i dete "Dr Vojkan Čupić" primljeno je dete za koje se sumnja da je dobilo groznicu Zapadnog Nila.

 

Dečak koji je zbrinut u Institutu za majku i dete "Dr Vukan Čupić" zbog sumnje da je oboleo od groznice Zapadnog Nila, uspešno se oporavio i danas ide kući. Direktor Instituta Radoje Simić rekao je za Tanjug da su prve analize, kada je dete stiglo, upućivale na mogući meningoencefalitis (upala moždanih opni) izazvan virusom Zapadnog Nila, ali da to još nije potvrđeno.

 

Dečak koji je zbrinut u Institutu za majku i dete "Dr Vukan Čupić" zbog sumnje da je oboleo od groznice Zapadnog Nila, uspešno se oporavio i danas ide kući.

 

Dečak koji je zbrinut u Institutu za majku i dete Dr Vukan Čupić zbog sumnje da je oboleo od groznice Zapadnog Nila,  uspešno se oporavio i danas ide kući.

 

Desetogodišnji dečak sa Zvezdare koji je, zbog sumnje na groznicu Zapadnog Nila, ležao na Institutu za majku i dete "Dr Vukan Čupić", oporavio se i danas će biti pušten kući, potvrđeno je "Blicu" na Institutu.

 

U Institut za majku i dete "Dr Vukan Čupić" primljeno je dete za koje se sumnja da je dobilo groznicu Zapadnog Nila.

 

U Institut za majku i dete "Dr Vojkan Čupić" primljeno je dete za koje se sumnja da je dobilo groznicu Zapadnog Nila, javlja "Blic".

 

BEOGRAD: U Institut za majku i dete "Dr Vojkan Čupić" primljeno je dete za koje se sumnja da je dobilo groznicu Zapadnog Nila, javlja "Blic".

 

Od virusa Zapadnog Nila u Srbiji je umrlo 29 osoba prosečne starosti 75 godina. Međutim, kako RTS saznaje, zabeležen je i prvi slučaj bolesti kod dece. Četvorogodišnje dete ima blaže simptome infekcije, ali je zadržano na lečenju u Institutu za majku i dete.