- Tražio sam da Albanija ne sedi skrštenih ruku u ovom procesu - izjavio je Bedžet Pacoli

 

Kosovski ministar spoljnih poslova Bedžet Pacoli, koji je danas sa ministrom spoljnih poslova Albanije Ditmirom Bušatijem razgovarao o završnoj fazi Briselskog dijaloga, zatražio je od njega da, kako je rekao, Albanija učestvuje u dijalogu sa Srbijom, jer smo toliko blizu dogovora da osim Evrope i Amerike samo još fali da uđu i Albanci u veličanstveni dijalog i sve će biti rešeno!

 

Kosovski ministar spoljnih poslova Bedžet Pacoli, koji je sa ministrom spoljnih poslova Albanije Ditmirom Bušatijem razgovarao o završnoj fazi dijaloga u Briselu, zatražio je od njega da, kako je rekao, Albanija učestvuje u dijalogu sa Srbijom.

 

Ministar spoljnih poslova Kosova Bedžet Pacoli rekao je da je tražio od Albanije da ne sedi skrštenih ruku u dijalogu Beograda i Prištine. "Tražio sam da Albanija ne sedi skrštenih ruku u ovom procesu, već da bude sastavni deo našeg cilja. Naš cilj je dijalog sa Srbijom. Albanija da bude prisutna. Ako mogu EU i SAD, zašto ne Albanija?“, rekao je ministar spoljnih poslova Kosova, Bedžet Pacoli.

 

Kosovski ministar spoljnih poslova Bedžet Pacoli, koji je danas sa ministrom spoljnih poslova Albanije Ditmirom Bušatijem razgovarao o završnoj fazi Briselskog dijaloga, zatražio je od njega da, kako je rekao, Albanija učestvuje u dijalogu sa Srbijom.

 

"Tražio sam da Albanija ne sedi skrštenih ruku u ovom procesu, već da bude sastavni deo našeg cilja. Naš cilj je dijalog sa Srbijom. Albanija treba da bude prisutna. Ako mogu EU i SAD, zašto ne Albanija?", rekao je Pacoli

 

PRIŠTINA – Kosovski ministar spoljnih poslova Bedžet Pacoli, koji je danas sa ministrom spoljnih…