Osnovna škola "Braća Aksić" u Rabovcu u opštini Lipljan na Kosovu i Metohiji, koju pohađa desetak srpskih đaka, ponovo je bila meta napada tokom kojeg su nepoznati napadači kamenicama polomili prozore na zgradi, izjavio je danas predsednik Komiteta za zajednicu opštine Lipljan Boban Jovanović.

 

Osnovna škola "Braća Aksić" u Rabovcu na Kosovu kamenovana je danas, pri čemu je polomljen prozor i počinjena materijalna šteta, prenosi RTK2.

 

Osnovna škola "Braća Aksić" u Rabovcu u opštini Lipljan na Kosovu i Metohiji, koju pohađa desetak srpskih đaka, ponovo je bila meta napada. U napadu na školu su nepoznati napadači kamenicama polomili prozore na zgradi, izjavio je predsednik Komiteta za zajednicu opštine Lipljan Boban Jovanović.

 

Osnovna škola "Braća Aksić" u Rabovcu u opštini Lipljan na Kosovu i Metohiji, koju pohađa desetak srpskih đaka, ponovo je bila meta napada tokom kojeg su nepoznati napadači kamenicama polomili prozore na zgradi

 8

Osnovna škola "Braća Aksić" u Rabovcu na Kosovu kamenovana je danas, pri čemu je polomljen prozor i počinjena materijalna šteta, prenosi RTK 2.

 

Osnovna škola "Braća Aksić" u Rabovcu u opštini Lipljan na Kosovu i Metohiji, koju pohađa desetak srpskih đaka, ponovo je bila meta napada tokom kojeg su nepoznati napadači kamenicama polomili prozore na zgradi.

 

Osnovna škola Braća Aksić u Rabovcu u opštini Lipljan na Kosovu i Metohiji, koju pohađa desetak srpskih đaka, ponovo je bila meta napada tokom kojeg su nepoznati napadači kamenicama polomili prozore na zgradi, izjavio je danas predsednik Komiteta za zajednicu opštine Lipljan Boban Jovanović.