Učenik prvog razreda Osnovne škole "Zejnel Ajdini" u Rajincu kod Preševa preminuo je usred nastave. U Višem javnom tužilaštvu u Vranju "Novostima" je potvrđeno da je mrtvozornik konstatovao prirodnu smrt, kao i da su roditelji odbili obdukciju.

 

Tragedija u Preševu. Jedno dete umrlo je u školi, tokom časa. Učeniku koji je bio bez svesti prvu pomoć je pokušala da pruži učiteljica

 

Učenik prvog razreda osnovne škole “Zejnel Ajdini” u selu Rajince kod Preševa, preminuo je pod neutvrđenim okolnostima u školskoj zgradi tokom nastave, javljaju beogradski mediji.

 

Učenik Osnovne škole "Zejnel Ajdini" u selu Rajince kod Preševa preminuo je iznenada u školi, potvrdio je za RTS direktor škole Šukri Imeri.

 

Učenik prvog razreda osnovne škole „Zejnel Ajdini” u selu Rajince kod Preševa, preminuo je pod…

 

Učenik prvog razreda OŠ "Zejnel Ajdini" u selu Rajince kod Preševa, preminuo je pod neutvrđenim okolnostima u školskoj zgradi tokom nastave, javljaju mediji. Lekar ambulante koja je u okviru škole pokušao je reanimaciju, međutim ubrzo je konstatovao smrt dečaka.

 

Učenik prvog razreda osnovne škole Zejnel Ajdini u selu Rajince kod Preševa, preminuo je pod neutvrđenim okolnostima u školskoj zgradi tokom nastave, javljaju beogradski mediji.

 

Šestogodišnji učenik Osnovne škole "Zejnel Ajdini" u selu Rajince kod Preševa preminuo je iznenada u školi zbog problema sa srcem, potvrđeno je RTS-u.

 

Učenik prvog razreda F. J. (6) Osnovne škole "Zenelj Hajdini" u selu Rajince kod Preševa preminuo je juče tokom nastave.

 

BEOGRAD: Učenik prvog razreda osnovne škole "Zejnel Ajdini" u selu Rajince kod Preševa, preminuo je pod neutvrđenim okolnostima u školskoj zgradi tokom nastave, javljaju beogradski mediji, a u Ministarstvu prosvete Tanjugu je rečeno da će javnost biti obaveštena o detaljima kada prikupe sve neophodne informacije.

 

Učenik prvog razreda Osnovne škole "Zejnel Ajdini" u selu Rajince kod Preševa, preminuo je u školskoj zgradi tokom nastave.

 

Učenik prvog razreda osnovne škole "Zejnel Ajdini" u selu Rajince kod Preševa, preminuo je pod neutvrđenim okolnostima u školskoj zgradi tokom nastave, javljaju beogradski mediji.

 

Šestogodišnji F.J, učenik prvog razreda osnovne škole “Zejnel Ajdini” u selu Rajince kod Preševa, preminuo je pod neutvrđenim okolnostima u školskoj zgradi tokom nastave.