Vrata ruskog tržišta potpuno su otvorena za poljoprivredne i prehrambene proizvođače iz Srbije, ocenjeno je u Moskvi na sastanku ministra za inovacije i tehnološki razvoj Nenada Popovića i ministra poljoprivrede Rusije Dmitrija Patruševa.

 

Srpski ministar za inovacije i tehnološki razvoj i ministar poljoprivrede Rusije ocenili su da su vrata ruskog tržišta potpuno otvorena za poljoprivredne i prehrambene proizvođače iz Srbije

 

Vrata ruskog tržišta potpuno su otvorena za poljoprivredne i prehrambene proizvođače iz Srbije, ocenjeno je danas u Moskvi na sastanku ministra za inovacije i tehnološki razvoj Nenada Popovića i ministra poljoprivrede Rusije Dmitrija Patruševa.

 

Srpski minsitar za inovacije i tehnološki razvoj Nenad Popović i ministar poljoprivrede Rusije Dmitrij Patrušev ocenili su na sastanku da su vrata ruskog tržišta potpuno otvorena za poljoprivredne i prehrambene proizvođače iz Srbije.

 

Srpski minsitar za inovacije i tehnološki razvoj Nenad Popović i ministar poljoprivrede Rusije Dmitrij Patrušev ocenili su na današnjem sastanku da su vrata ruskog tržišta potpuno otvorena za poljoprivredne i prehrambene proizvođače iz Srbije.

 

Vrata ruskog tržišta potpuno su otvorena za poljoprivredne i prehrambene proizvođače iz Srbije, ocenjeno je u Moskvi. To je rečeno na sastanku ministra za inovacije i tehnološki razvoj Nenada Popovića i ministra poljoprivrede Rusije Dmitrija Patruševa.