Komisija je danas otvorila jedinu ponudu na tenderu za prodaju Poljoprivredne korporacije Beograd koju je dala kompanija Al Dahra iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, saznaje Tanjug.

 

Ponudu za kupovinu imovine PKB dala je jedino kompanija "Al Dahra" iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, koja u Srbiji ima registrovanu firmu, rečeno je danas nakon otvaranja ponuda.

 

Ponudu za PKB dala kompanija je Al Dahra iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, koja u Srbiji ima registrovanu firmu. Prilikom otvaraja ponude utvrđeno je da je sva dostavljena dokumnetacija bila ispravna.

 

Ponuđač za PKB zvanično će se znati sutra, ali sva je prilika da je reč o firmi "Al Dahra Srbija". U martu osnovali su "Al Dahra Balkans", pa promenili ime. Posluju na teritoriji Srbije od 2014. godine

 

Ministarstvo privrede Srbije objaviće u četvrtak ko je dostavio ponudu za kupovinu imovine Poljoprivrednog kombinata Beograd (PKB) i da li je ponuda validna. U Ministarstvu je ranije potvrđeno da su dve kompanije otkupile dokumentaciju, a da je stigla jedna ponuda.

 

Državni sekretar Ministarstva privrede Dragan Stevanović očekuje da privatizacija PKB-a bude uspešna i da će svi radnici tog preduzeća zadrže radno mesto.

 

Ponudu za PKB dala je kompanija Al Dahra iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, koja u Srbiji ima registrovanu firmu.

 

Jedinu prijavu za Poljoprivredni kombinat Beograd (PKB) podnela je kompanija "Al Dahra Srbija" saznaju "Novosti"

 

Danas su na otvaranje ponuda za kupovinu imovine PKB bili pozvani mediji, ali njima na kraju nije dozvoljeno da uđu. Kako javlja naš reporter s lica mesta, rečeno im je da će se resorno ministarstvo ovim povodom oglasiti tek saopštenjem kasnije.

 

Koverta u kojoj bi trebalo da bude ponuda za kupovinu PKB-a biće otvorena sutra. Koverta, kao jednina, zato što se na tender za kupovinu beogradskog poljoprivrednog kombinata javila samo jedna firma, kako se spekuliše - arapska "Al Dahra".

 31

Državni sekretar u Ministarstvu privrede Srbije Dragan Stevanović rekao je da očekuje da privatizacija Poljoprivredne korporacije Beograd (PKB) bude uspešna i da će svi radnici tog preduzeća zadržati svoja radna mesta.