Ne postoji "plan Zapada o Kosovu", nema koordiniranog predloga članica Kvinte i ne postoji plan u jedanaest tačaka - ističe za "Blic" ambasador Amerike u Srbiji Kajl Skot odgovarajući na pitanje da li je na sastanku u Vašingtonu usvojen plan, obavezujući za Srbiju.

 7

Ne postoji "plan Zapada o Kosovu", nema koordiniranog predloga članica Kvinte i ne postoji plan u jedanaest tačaka, ističe za današnji "Blic" ambasador Amerike u Srbiji Kajl Skot odgovarajući na pitanje da li je na sastanku u Vašingtonu usvojen plan, obavezujući za Srbiju.

 

BEOGRAD:  Ne postoji "plan Zapada o Kosovu", nema koordiniranog predloga članica Kvinte i ne postoji plan u jedanaest tačaka, ističe za "Blic" od četvrtka ambasador Amerike u Srbiji Kajl Skot odgovarajući na pitanje da li je na sastanku u Vašingtonu usvojen plan, obavezujući za Srbiju.

 

Ne postoji "plan Zapada o Kosovu", nema koordiniranog predloga članica Kvinte i ne postoji plan u jedanaest tačaka, ističe za "Blic" ambasador SAD Kajl Skot.

 

Ne postoji plan Zapada o Kosovu, nema koordinisanog predloga članica Kvinte i ne postoji plan u jedanaest tačaka, izajvio je za Blic američki ambasador u Beogradu, Kajl Skat.

 112

"Ne postoji "plan Zapada o Kosovu", nema koordiniranog predloga članica Kvinte i ne postoji plan u jedanaest tačaka", ističe za ambasador SAD Kajl Skot.

 

Ne postoji "plan Zapada o Kosovu", nema koordiniranog predloga članica Kvinte i ne postoji plan u jedanaest tačaka, ističe za "Blic" od četvrtka ambasador Amerike u Srbiji Kajl Skot odgovarajući na pitanje da li je na sastanku u Vašingtonu usvojen plan, obavezujući za Srbiju.

 5

Ne postoji plan Zapada o Kosovu, nema koordiniranog predloga članica Kvinte i ne postoji plan u jedanaest tačaka, ističe za Blic od četvrtka ambasador Amerike u Srbiji Kajl Skot odgovarajući na pitanje da li je na sastanku u Vašingtonu usvojen plan, obavezujući za Srbiju.