Privredne komore Srbije i Makedonije podržavaju dogovor koji su u Skoplju postigli resorni ministri dve zemlje, s ciljem da se nađe trajno rešenje za problem u međusobnoj trgovini brašnom. Komore se zalažu da se sva otvorena pitanja rešavaju dijalogom i u interesu poslovnih zajednica obe zemlje, navodi se u njihovom zajedničkom saopštenju.

 

Privredne komore Srbije i Makedonije podržavaju dogovor koji su u Skoplju postigli ministri dveju zemalja, sa ciljem da se nadje trajno rešenje za problem u međusobnoj trgovini brašnom, saopštila je danas PKS.

 

Privredne komore Srbije i Makedonije podržavaju dogovor koji su u Skoplju postigli ministri dveju zemalja. Cilj je da se nađe trajno rešenje za problem u međusobnoj trgovini brašnom, saopštila je danas PKS.

 

Privredne komore Srbije i Makedonije podržavaju dogovor koji su u Skoplju postigli resorni ministri dveju zemalja, sa ciljem da se nađe trajno rešenje za problem u međusobnoj trgovini brašnom. Komore se zalažu da se sva otvorena pitanja rešavaju dijalogom i u interesu poslovnih zajednica obe zemlje.