Generalni sekretar predsednika Srbije Nikola Selaković kaže da je unutrašnji dijalog o Kosovu i Metohiji već doneo rezultate, a on smatra da je najznačajnije što je srpsko-albanski problem vraćen u žižu interesovanja javnosti, a za to je, kako navodi, zaslužan predsednik Aleksandar Vučić, jer je inicirao dijalog.

 

Unutrašnji dijalog o Kosovu već je doneo rezultate, a najznačajnije je što je srpsko-albanski problem vraćen u žižu interesovanja javnosti, kaže generalni sekretar predsednika Srbije Nikola Selaković.

 

Generalni sekretar predsednika Srbije Nikola Selaković kaže da je unutrašnji dijalog o Kosovu već doneo rezultate. Smatra da je najznačajnije što je srpsko-albanski problem vraćen u žižu interesovanja javnosti, a za to je, kako navodi, zaslužan predsednik Aleksandar Vučić, jer je inicirao dijalog.

 

KOSOVSKA MITROVICA: Generalni sekretar predsednika Srbije Nikola Selaković kaže da je unutrašnji dijalog o Kosovu već doneo rezultate, a on smatra da je najznačajnije što je srpsko-albanski problem vraćen u žižu interesovanja javnosti, a za to je, kako navodi, zaslužan predsednik Aleksandar Vučić, jer je inicirao dijalog.