Predsednik Upravnog odbora fondacije “Podrži život“ Sergej Trifunović rekao je u četvrtak da je fondaciju posetila kriminalistička policija. Fokus na Trifunovićevoj fondaciji pao je pre nešto manje od mesec dana, nakon što je prikupljen novac za lečenje četvorogodišnjeg Dušana Todorovića u Barseloni.

 

Predsednik Upravnog odbora fondacije "Podrži život" Sergej Trifunović izjavio je da je u fondaciju došla kriminalistička policija, odsek za organizovani kriminal, iako su, kako je naveo, očekivali finansijsku.

 

Predsednik Upravnog odbora fondacije "Podrži život" Sergej Trifunović izjavio je danas da je u fondaciju došla kriminalistička policija, odsek za organizovani kriminal, iako su, kako je naveo, očekivali finansijsku."Došla nam je kriminalistička policija, odsek za organizovani kriminal! Fini ljudi, šta će, rade svoj posao", napisao je Trifunović na svom Tviter nalogu.Pojedini mediji pisali su danima da ta fondacija uplaćuje novac u investicioni fond i to predstavljali kao nelegalnu aktivnost, dok je Trifunović nedavno rekao da je stvar legalna i da su novac u investicioni fond uplaćivali po Zakonu o fondacijama.On je ranije osporio i informaciju da je protiv njega "Savet za monitoring, ljudska prava i borbu protiv korupcije Transparentnost" iz Trstenika podneo krivičnu prijavu" i rekao da ta krivična prijava "postoji samo u tabloidima".Trifunović je naveo i da je finansijska inspekcija ispitivala investicioni fond u koji je fondacija "Podrži život" ulagala novac.

 

U humanitarnu fondaciju "Podrži život" ušla je danas kriminalistička policija, odsek za organizovani kriniminal, saopštio je glumac i osnivač fonda Sergej Trifunović.

 

Glumac i osnivač fondacije Podrži žživot Sergej Trifunović objavio je danas na svom Tviter nalogu da je kriminalistička policija upala u prostorije fondacije.

 

Predsednik Upravnog odbora fondacije "Podrži život" Sergej Trifunović izjavio je danas da je u fondaciju došla kriminalistička policija, odsek za organizovani kriminal, iako su, kako je naveo, očekivali finansijsku.