Predsednik SRS Vojislav Šešelj izjavio je danas da su lideri Saveza za Srbiju (SzS) bez političkog talenta i iskustva i da ne znaju šta bi hteli.

 

Predsednik Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj izjavio je danas da su lideri Saveza za Srbiju (SzS) bez političkog talenta i iskustva i da ne znaju šta bi hteli.Šešelj je gostujući na televiziji O2 rekao da je protest opozicionog SzS u subotu, 13. aprila u Beogradu pokazao da nema ko da ga predvodi."Kakvi su ono govori bili ispred Skupštine Srbije, jesu to politički govori? Ja kažem ne", rekao je Šešelj.Upitan šta misli zašto na protestu nije govorio jedan od lidera SzS Dragan Djilas, Šešelj je kazao da je verovatno bio razočaran malim brojem ljudi na skupu.Šešelj je ocenio da postoji utemeljenje za zahteve koje je izneo SzS na protestu, te da su time pokazali da nisu za vanredne parlamentarne izbore."Pokazali su da su za to da ne bude vanrednih izbora i da vidimo šta treba pre njih promeniti. Pre svega promeniti skupštinski poslovnik", rekao je Šešelj.On je dodao da Radio-televizija Srbije treba da bude opet u državnom vlasništvu, a ne javni servis."Nema razgovora van Skup

 

Predsednik SRS Vojislav Šešelj izjavio je da su lideri Saveza za Srbiju (SzS) bez političkog talenta i iskustva i da ne znaju šta bi hteli.