Ministar je izjavio da ocena Fajnenšel tajmsa da je Srbija na čelu rang liste za 2019. godinu po broju stranih direktnih investicija, kruna rada Vlade Republike Srbije

 

Ministar finansija Siniša Mali osvrnuo se danas na najnoviji izveštaj Fajnenšel tajmsa u kome se Srbija našla na prvom mestu u svetu po broju stranih direktnih investicija za 2019. godinu i ocenio da je to odlična vest za Srbiju.

 

Ministar finansija u Vladi Republike Srbije Siniša Mali osvrnuo se na najnoviji izveštaj "Fajnenšel tajmsa" u kome se Srbija našla na prvom mestu u svetu po broju stranih direktnih investicija za 2019. godinu i ocenio da je to odlična vest za Srbiju.

 

Ocena Fajnanšel tajmsa da je Srbija na prvom mestu u svetu po broju stranih direktnih investicija je još jedan je poziv investitorima da razmisle o Srbiji kao državi u koju vredi ulagati, izjavio je danas ministar finansija Siniša Mali.

 

Ministar Siniša Mali osvrnuo se na najnoviji izveštaj "Fajnenšel tajmsa" u kome se Srbija našla na prvom mestu u svetu po broju direktnih stranih investicija.