Viši sud u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana v. d. direktoru rudnika "Resavica" Stevanu Dželatoviću, koji je u sredu uhapšen zbog sumnje da je tražio i uzeo mito od 30.000 evra sinu izvršnog poverioca tog rudnika.

 

Viši sud u Beogradu odredio pritvor do 30 dana vršiocu dužnosti rudnika Resavica Stevanu Dželatoviću, koji je uhapšen zbog primanja mita

 

Viši sud u Beogradu odredio je danas pritvor do 30 dana v. d. direktoru Javnog preduzeća za podzemnu eksploataciju uglja "Resavica" Stevanu Dželatoviću.Dželatović je uhapšen pre dva dana zbog sumnje da je primio mito u iznosu od 30.000 evra.U saopštenju Višeg suda navodi se da je pritvor odredjen zbog postojanja okolnosti koje ukazuju da će Dželatović boravkom na slobodi ometati postupak uticanjem svedoke, kao i da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo.Protiv rešenja okrivljeni i njegov branilac mogu izjaviti žalbu krivičnom vanpretresnom veću Posebnog odeljenja Višeg suda u Beogradu, u roku od tri dana od dana prijema pismenog ...

 

Stevan Dželatović (52), v. d. generalnog direktora JP PEU "Resavica", uhapšen je juče zbog sumnje da je tražio i primio mito od 30.000 evra od Vidojka Morarevića čijem ocu "Resavica" duguje 300.000 evra.

 13

Viši sud u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana v. d. direktoru Javnog preduzeća za podzemnu eksploataciju uglja "Resavica" Stevanu Dželatoviću. U saopštenju Višeg suda navodi se da je pritvor određen zbog postojanja okolnosti koje ukazuju da će Dželatović boravkom na slobodi ometati postupak uticanjem svedoke, kao i da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo.

 3

Viši sud u Beogradu odredio je danas pritvor do 30 dana vršiocu dužnosti rudnika Resavica Stevanu Dželatoviću, koji je u sredu uhapšen zbog sumnje da je tražio i uzeo mito od 30.000 evra sinu izvršnog poverioca tog rudnika.

 

Direktora "Resavice" otkucao čovek sa kojim je godinama blisko sarađivao.