NIŠ - Niška policija identifikovala je danas deset maloletnika starosti od 12 do 17 godina koji su osumnjičeni da su 14. aprila uveče na uglu ulica Ivana Milutinovića i Šumadijske u Nišu, napali petoro maloletnika i dvoje od njih lakše povredili.

 6

Policija je identifikovala 10 maloletnika koji su 14.aprila napali i pretukli maloletne V.N. (15), N.J. (15) i njihovu drugaricu J.S. (15) na raskrsnici ulica Ivana Milutinovića i Šumadijske.

 

Niška policija je identifikovala je 10 maloletnika koji su 18. aprila napali i pretukli maloletne V.N. (15), N.J. (15) i njihovu drugaricu J.S. (15) na raskrsnici ulica Ivana Milutinovića I Šumadijske, saznaje “Blic”.

 1

Niška policija identifikovala je danas deset maloletnika starosti od 12 do 17 godina koji su osumnjičeni da su 14. aprila uveče na uglu ulica Ivana Milutinovića i Šumadijske u Nišu, napali petoro maloletnika i dvoje od njih lakše povredili.

 

Ovo je bio samo jedan u nizu incidenata u ovom delu grada. Horor u Nišu: Iz čista mira 20 meštana dečacima razbili glave, a devojčicu šutirali u stomak

 

Maloletne V. N. (15), N. J. (15) i njihovu drugaricu J. S. (15) pretukla je pesnicama, motkama i šipkama grupa od oko 25 uglavnom maloletnih napadača na uglu ulica Ivana Milutinovića i Šumadijske ulice u Nišu.

 3