Kompanija "Tigar" iz Pirota počela je proizvodnju obuće za finsku i švedsku armiju, navodi se u saopštenju tog preduzeća.

 

PIROT - Kompanija Tigar iz Pirota prozvodiće gumene čizme, specijalne namene za finsku armiju u 2018. godini, saopštila je danas ta kompanija.

 

Posao proizvodnje letnje i zimske obuće za finsku vojsku za 2018. i 2020. godinu na tenderu je dobila kompanija "Berner-Nokian brend" koja je strateški kupac srpske firme

 

Fabrika Tigar iz Pirota saopštila je da je počela proizvodnju 15.000 pari gumenih čizama za finsku vojsku u vrednosti od 660.000 evra.

 

PIROT: Srpska kompanija Tigar iz Pirota počela je proizvodnju obuće za finsku i švedsku armiju, navodi se u saopštenju ovog preduzeća.

 

Kompanija "Tigar" iz Pirota počela je proizvodnju obuće za finsku i švedsku armiju, navodi se u saopštenju tog preduzeća.

 

Fabrika Tigar iz Pirota počela je proizvodnju 15.000 pari gumenih čizama za finsku vojsku u vrednosti od 660.000 evra, saopštila je danas ta kompanija.

 

Kompanija Tigar iz Pirota prozvodiće gumene čizme, specijalne namene za finsku armiju u 2018. godini, saopštila je danas ta kompanija.U pirotskoj fabrici obuće planirana je, kako se navodi, proizvodnja 15.000 pari specijalne letnje i zimske obuće za finsku armiju u vrednosti od oko 660.000 evra od 2018. godine do 2020 godine."Očekuje se da će u 2019. godini u čizmama "Kaira" istog brenda, proizvedenim u Tigrovoj fabrici obuće, koračati i švedska armija kada se realizuje tender čija je vrednost 220.000 evra", navodi se u saopštenju.Prema rečima generalnog direktora kompanije Tigar Vladimira Ilića tender za čizme je dobila firma "Berner-Nokian brend", Tigrov strateški kupac.Ilić je rekao da je proizvodnja čizama počela u tri smene u Tigrovoj fabrici obuće, a da je reč o tenderu sa vrlo zahtevnom dokumentacijiom skandinavskog tržišta."Dokazali smo da Tigar može da odgovori kvalitativnim izazovima u proizvodnji obuće specijalne namene sa specifičnim karakteristikama: otpornost na hemijske