Policija u Aranđelovcu uhapsila je D. B. (38) iz tog grada, zbog osnovane sumnje da je izvršila teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

 

Kragujevačka policija saopštila je da je uhapsila D. B. (39) iz Aranđelovca osumnjičenu da je naletela na motociklistu koji je od zadobijenih povreda preminuo. D. B. je određeno zadržavanje do 48 sati i ona će uz krivičnu prijavu biti sprovedena Osnovnom javnom tužilaštvu u Aranđelovcu zbog krivičnog dela teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

 

Zbog sumnje da je počinila teško delo protiv bezbednosti saobraćaja,u Aranđelovcu je uhapšena D.B.(39),iz ovog mesta

 

Policija u Aranđelovcu uhapsila je D.B.(39) iz tog grada, zbog osnovane sumnje da je izvršila teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

 

D. B. iz Aranđelovca uhapšena je zbog osnova sumnje da je izvršila krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

 

Kragujevačka policija saopštila je da je uhapsila D. B. (39) iz Aranđelovca osumnjičenu da je naletela na motociklistu koji je od zadobijenih povreda preminuo.

 

Policija u Aranđelovcu uhapsila je D. B. (39) iz tog grada, zbog osnovane sumnje da je izvršila teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

 

Kragujevac - Policija u Aranđelovcu uhapsila je D.B. (1979) iz tog grada, zbog osnovane sumnje da…

 

Policija u Aranđelovcu uhapsila je D. B. (1979) iz tog grada, zbog osnovane sumnje da je izvršila teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

 

Policija u Aranđelovcu uhapsila je D. B. (39) iz tog grada, zbog sumnje da je izvršila teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.