Navodi se da je Lazarević podatke o praćenju Šarićeve grupe prosleđivao Štrpcu i Raduloviću, a oni Šariću

 

Tužilaštvo za organizovani kriminal zatražilo je danas u završnoj reči od suda da nekadašnjeg šefa kabineta ministra unutrašnjih poslova Branka Lazarevića oglasi krivim zbog odavanja poverljivih policijskih informacija kriminalnoj grupi optuženog Darka Šarića i osudi ga na kaznu ne manju od tri godine Zatvora.

 

Proces protiv optuženih za odavanje službenih tajni Darku Šariću danas okončan. Tužilaštvo: Tokom postupka dokazana krivica Radulovića, Štrpca i Gare. Lazarević: Nisam član kriminalne grupe

 

Tužilaštvo za organizovani kriminal zatražilo je u završnoj reči od suda da nekadašnjeg šefa kabineta ministra unutrašnjih poslova Branka Lazarevića proglasi krivim zbog odavanja poverljivih policijskih informacija kriminalnoj grupi optuženog Darka Šarića i osudi ga na kaznu ne manju od tri godine zatvora.

 

Tužilaštvo za organizovani kriminal zatražilo je danas u završnoj reči od suda da nekadašnjeg šefa kabineta ministra unutrašnjih poslova Branka Lazarevića oglasi krivim zbog odavanja poverljivih policijskih informacija kriminalnoj grupi optuženog Darka Šarića i osudi ga na kaznu ne manju od tri godine zatvora.