Osnovni sud u Nišu ukinuo je sredinom sedmice pritvor Milanu Zdravkoviću (31).

 

Na ovu odluku tužilaštvo je uložilo žalbu, tražeći za Zdravkovića pritvor zbog opasnosti od bekstva, a odluka Višeg suda u Nišu očekuje se narednih dana.

 

Osnovni sud u Nišu ukinuo je pritvor vozaču autobusa "Niš-ekspresa" Milanu Zdravkoviću (31) koji se 21. decembra sudario sa vozom na pružnom prelazu u Donjem Medjurovu, kada je poginulo sedam putnika a povredjeno 29, potvrdio je portparol Osnovnog suda u Nišu Vladimir Rakonjac."Tužilaštvo je uložilo žalbu na odluku Osnovnog suda, ali je žalba odbijena", rekao je Rakonjac agenciji Beta.Zdravković je uhapšen krajem prošle godine zbog sumnje da je kriv za tešku nesreću.Krajem februara, Osnovno javno tužilaštvo podiglo je optužni predlog protiv Zdravkovića zbog krivičnog dela "teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja".Žalba koju je prošle nedelje tužilaštvo uložilo na odluku Osnovnog suda o ukidanju pritvora, glasila je "zbog opasnosti od bekstva".

 

Osnovni sud u Nišu ukinuo je sredinom sedmice pritvor Milanu Zdravkoviću (31) koji je vozio autobus Niš ekspresa u kojem je 21. decembra prošle godine nakon sudara sa vozom na pružnom prelazu u Donjem Medurovu poginulo sedam, a povređeno 29 putnika, preneo je Blic.

 

NIŠ: Osnovni sud u Nišu ukinuo je sredinom sedmice pritvor Milanu Zdravkoviću (31) koji je vozio autobus "Niš ekspresa" u kojem je 21. decembra prošle godine nakon sudara sa vozom na pružnom prelazu u Donjem Medurovu poginulo sedam, a povređeno 29 putnika, preneo je "Blic".

 

Vanpretresno veće Osnovnog suda u Nišu ukinulo je sredinom sedmice pritvor Milanu Zdravkoviću (31) iz sela Nozrina kod Aleksinca, vozaču "Niš ekspresovog" autobusa u kojem je 21. decembra nakon sudara sa vozom na pružnom prelazu u Donjem Međurovu stradalo sedam a povređeno 29 putnika. 

 1

Nakon što je krajem februara Osnovno javno tužilaštvo podiglo je optužni predlog protiv Milana Z. (31), vozaču autobusa "Niš ekspresa" zbog krivičnog dela "teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja" Osnovni sud mu je ukinuo pritvor.

 

Osnovni sud u Nišu ukinuo je pritvor vozaču autobusa "Niš-ekspresa" Milanu Zdravkoviću (31) koji se 21. decembra sudario sa vozom na pružnom prelazu u Donjem Međurovu, kada je poginulo sedam putnika a povređeno 29, potvrdio je portparol Osnovnog suda u Nišu Vladimir Rakonjac.

 1

Osnovni sud u Nišu ukinuo je sredinom sedmice pritvor Milanu Zdravkoviću (31) koji je vozio autobus "Niš ekspresa"

 

Vanpretresno veće Osnovnog suda u Nišu ukinulo je sredinom sedmice pritvor Milanu Zdravkoviću (31) iz sela Nozrina kod Aleksinca, vozaču "Niš ekspresovog" autobusa u kojem je 21. decembra nakon sudara sa vozom na pružnom prelazu u Donjem Međurovu stradalo sedam a povređeno 29 putnika, saznaje "Blic".

 

NIŠ: Osnovni sud u Nišu ukinuo je sredinom sedmice pritvor Milanu Zdravkoviću (31) koji je vozio autobus "Niš ekspresa" u kojem je 21. decembra prošle godine nakon sudara sa vozom na pružnom prelazu u Donjem Medurovu poginulo sedam, a povređeno 29 putnika, preneo je "Blic".