Umesto Marinike Tepić koja je krajem januara napustila Ligu socijaldemokrata Vojvodine novi član skupštinskog Odbora za evropske integracije, kako je odlučeno danas u Skupštini Srbije je lider LSV Nenad Čanak .

 504

Skupština Srbije razrešila je danas bivšu funkcionerku Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) Mariniku Tepić i tri bivša člana pokreta Dosta je bilo (DJB) sa mesta članova i zamenika članova skupštinskih odbora.

 64

Bivša funkcionerka LSV, a sada samostalna poslanica Marinika Tepić, smenjena je danas sa funkcije predsednice Odbora za evropske integracije, a na njeno mesto postavljen je njen bivši šef Nenad Čanak (LSV).

 1

Skupština Srbije razrešila je bivšu funkcionerku LSV Mariniku Tepić i tri bivša člana pokreta DJB sa mesta članova i zamenika članova skupštinskih odbora.

 3

Skupština Srbije razrešila je bivšu funkcionerku LSV Mariniku Tepić i tri bivša člana pokreta DJB sa mesta članova i zamenika članova skupštinskih odbora. Mariniku Tepić u odborima u kojima je bila član ili zamenik člana, zamenio je bivši šef Nenad Čanak. Marinika Tepić je inače bila na čelu Odbora za evropske integracije.

 

Skupština Srbije razrešila je danas bivšu funkcionerku Lige socijaldemokrata Vojvodine Mariniku Tepić i tri bivša člana pokreta Dosta je bilo sa mesta članova i zamenika članova skupštinskih odbora.Mariniku Tepić u odborima u kojima je bila član ili zamenik člana, zamenio je bivši šef Nenad Čanak. Marinika Tepić je inače bila na čelu Odbora za evropske integracije.Osim nje razrešen je i Goran Čabradi iz Zelene stranke koji je napustio poslanički klub LSV, pošto je u njega ušao lider Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović. Iz pokreta DJB dužnosti članova odbora razrešeni su Jovan Jovanović, Aleksandra Čabraja i Sonja Pavlović, koji su krajem ...