Srbija je na prekretnici investicija u punu infrastrukturu i od sledeće godine gradiće se novi autoputevi i koridori. To je izjavila potpredsednica vlade i ministarka građevinarstva Zorana Mihajlović tokom posete Koridorima Srbije.

 27

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije Zorana Mihajlović rekla je da sledeće godine počinje novi investicioni ciklus i da će u izgradnju putne i železničke infrastrukture biti uloženo pet milijardi evra.

 

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije Zorana Mihajlović rekla je danas da sledeće godine počinje novi investicioni ciklus i da će u izgradnju putne i železničke infrastrukture biti uloženo pet milijardi evra.

 

Potpredsednica vlade Zorana Mihajlović je izjavila da u vladi još nije razgovarano o osnivanju…

 

BEOGRAD: Na Koridoru 11 ove godine biće otvoreno ukupno 102 kilometra autoputa, od Obrenovca do Preljine kod Čačka, izjavila je danas potpredsednica vlade i ministarka građevine Zorana Mihajlović.

 

Srbija je na prekretnici investicija u putnu infrastrukturu i od sledeće godine gradiće se novi autoputevi i koridori, izjavila je danas potpredsednica vlade i ministarka građevinarstva Zorana Mihajlović tokom posete Koridorima Srbije.

 

Mihajlović je rekla da će 1. marta početi i radovi na sledećoj deonici Koridora 11, od Preljine do Požege, pošto je sve spremno za gradnju

 

Ministarka saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović najavila je da će ove godine na Koridoru 11 biti otvoreno ukupno 102 kilometra auto-puta, od Obrenovca do Preljine kod Čačka.

 

Na Koridoru 11 ove godine biće otvoreno ukupno 102 kilometra autoputa, od Obrenovca do Preljine kod Čačka, izjavila je danas potpredsednica vlade i ministarka građevine Zorana Mihajlović.

 

Potpredsednica vlade Zorana Mihajlović izjavila je danas da ne vidi u čemu je problem da papa Franja poseti Srbiju, imajući u vidu da je naža zemlja sekularna država, ali i to da Vatikan nije priznao nezavisnost Kosova.