Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja najviše pišu o poseti portparolke ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marije Zaharove Srbiji.ALO  -  "Tri stvari koje Rusija nikada neće dozvoliti", o poseti portparolke ruskog ministarstva spoljnih poslova Marije Zaharove Srbiji. List piše o prognozama da će "Dubrovnik i Split biti pod morem do 2100!".BLIC  –  "Bez navijača dva meča", o kazni UEFE za fudbalski klub Crvenu Zvezdu. "Četiri ključna dokaza na sudu protiv Zorana", o sudjenju za ubistvo pevačice Jelene Marjanović.VEČERNJE NOVOSTI  –  Izjava predsednika Crvene zvezde Dragana Džajića povodom kazne UEFE list prenose u tekstu "UEFA nas prestrogo kaznila". "Čoček i opanci za Zaharovu", o poseti portparolke ruskog ministarstva spoljnih poslova Marije Zaharove Guči. List piše o "licemerju Britanaca" da su "Posle rezolucije o Srebrenici hteli glasove od Srbije".DANAS  –  "Srbija 'napreduje' ka standardu Unije stopom od nula posto", o ekonomskoj situaciji u Srbiji.

 

Direktorka Departmana za informisanje i štampu u Ministarstvu spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova boravi u Srbiji. Zaharova i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić posetili su sabor trubača u Guči.

 

GUČA – Portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zarahova stigla je danas u Guču kao…

 

Čini se da je zvezda ovogodišnjeg Sabora u Guči već ustoličena! To je, svakako, portparol ruskog ministarstva odbrane Marija Zaharova, čiji dolazak je izazvao ogromnu pažnju javnosti. I šef srpske diplomatije je priznao da je ona njegov najdraži gost od svih koje je dovodio u Guču i da niko drugi na svetu osim Rusije nema takvu predstavnicu za štampu!

 

Portparolka ruskog ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova postaće počasni građanin Guče, gde je stigla sa ministrom Ivicom Dačićem. Ona je pre puta u Guču izjavila da se Srbija i Rusija očigledno suočavaju sa informacionim kampanjama i pritiskom, a naročito Srbija zbog problema sa Kosovom i Metohijom.

 24

Portparol ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova doputovala je u Guču, gde su je dočekali srpski šef diplomatije Ivica Dačić, ministar za inovacije Nenad Popović i predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma.

 4

Portparolki Ministarstva spoljnih poslova Rusije Mariji Zaharovoj dodeljena je u Guči Povelja počasnog gosta 58. Sabora trubača. Ministru spoljnih poslova Srbije Ivici Dačiću dodeljena je Povelja Sabora.

 

Portparolka ruskog Ministarstva inostranih poslova Marija Zaharova po svemu sudeći dugo će pamtiti 8. avgust kada je u društvu sprskog šefa diplomatije Ivice Dačića, ministra za inovacije Nenada Popovića i lidera Jedinstvene Srbije Dragana Markovića Palme odlučila da bude gost Sabora trubala u Guči.

 

Ivica Dačić primetio je da druga ministarstva spoljnih poslova u svetu nemaju ovakvog predstavnika za štampu, tako da "blago štampi", dodao je on

 

Portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova nalazi se u poseti Srbiji, a posle današnjeg sastanka sa Ivicom Dačićem u Ministarstvu spoljnih poslova Srbije, Zaharova je došla u Guču.

 

Portparolka ruskog ministarstva inostranih poslova Marija Zaharova stigla je u Guču na Sabor trubača u društvu srpskog šefa diplomatije Ivice Dačića i ministra za tehnološki razvoj Nenada Popovića.

 70