Veran Matić imenovan je za specijalnog izaslanika predsednika Srbije Aleksandra Vučića za rešavanje pitanja nestalih sa Hrvatskom.

 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić imenovao je danas Verana Matića za svog specijalnog izaslanika za rešavanje pitanja nestalih sa Republikom Hrvatskom.

 

BEOGRAD: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić imenovao je Verana Matića za svog specijalnog izaslanika za rešavanje pitanja nestalih s Republikom Hrvatskom.

 

Novoimenovani specijalni izaslanik predsednika Srbije za rešavanje pitanja nestalih sa Hrvatskom Veran Matić izjavio je danas da mu je čast što će biti u prilici da doprinese rešavanju značajnih pitanja za porodice nestalih i pomogne normalizaciji odnosa Srbije i Hrvatske.

 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić imenovao je Verana Matića za svog specijalnog izaslanika za rešavanje pitanja nestalih sa Republikom Hrvatskom. Kao specijalni izaslanik predsednik, Veran Matić će sarađivati sa posebnim savetnikom predsednice Republike Hrvatske za pitanja nestalih, gradonačelnikom Osijeka Ivicom Vrkićem, saopštila je pres služba predsednika Republike.

 

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić imenovao je danas Verana Matića za svog specijalnog izaslanika za rešavanje pitanja nestalih sa Republikom Hrvatskom.

 

BEOGRAD: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić imenovao je Verana Matića za svog specijalnog izaslanika za rešavanje pitanja nestalih s Republikom Hrvatskom.

 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić imenovao je Verana Matića za svog specijalnog izaslanika za rešavanje pitanja nestalih sa Hrvatskom, saopšteno je iz kabineta srpskog predsednika. Kao specijalni izaslanik predsednika Srbije, Matić će sarađivati s posebnim savetnikom hrvatske predsednice za pitanja nestalih, gradonačelnikom Osijeka Ivicom Vrkićem.

 

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić imenovao je Verana Matića za svog specijalnog izaslanika za rešavanje pitanja nestalih sa Republikom Hrvatskom.

 

Predsednik Vučić je rekao da je rešavanje pitanja nestalih najvažnije civilizacijsko i humanitarno pitanje za Srbe i Hrvate i da državni organi Srbije čine sve radi pronalaženja nestalih i rasvetljavanja njihovih sudbina