Zahtev predsednika Srpske akademije nauka i umetnosti (SANU) Vladimira Kostića da podnese ostavku danas je dostavljen svim sekretarima odeljenja u SANU, potvrđeno je FoNetu u kabinetu predsedništva SANU.

 

Predsednik Srpske akademije nauka i umetnosti, Vladimir Kostić, najavio je da će sutra ponuditi ostavku svim odeljenjima SANU, što je epilog glasanja na Izbornoj skupštini te institucije.

 

Predsednik SANU, akademik Vladimir Kostić, na završenoj Izbornoj skupštini najavio je da će sutra svim odeljenjima SANU ponuditi svoju ostavku. Kako “Novosti” pišu, predsednik je očekivao da će biti izabran veći broj novih članova, posebno u odeljenjima koja su brojčano najugroženija.

 

Ostavka predsednika Srpske akademije nauka i umetnosti akademika Vladimira Kostića upućena je danas sekretarima odeljenja SANU, potvrđeno je Tanjugu. Sekretari će upoznati članove odeljenja sa ponuđenom ostavkom, a odeljenja će se na sastancima izjasniti u vezi sa tim.

 

Predsednik Srpske akademije nauka i umetnosti Vladimir Kostić najavio je da će sutra ponuditi ostavku svim odeljenjima SANU, što je epilog glasanja na Izbornoj skupštini te institucije.

 

Predsednik Srpske akademije nauka i umetnosti, Vladimir Kostić, najavio je da će sutra ponuditi ostavku svim odeljenjima SANU, što je epilog glasanja na Izbornoj skupštini u našoj najznačajnijoj…