U Pančevu je danas otvorena fabrika delova za automobile nemačke firme ZF koja pored radnih mesta donosi i najnoviju tehnologiju u Srbiju.

 

PANČEVO: Nemačka kompanija ZF otvorila je fabriku autodelova u Pančevu, u prisustvu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, što je najveća proizvodna investicija vredna ukupno 160 miliona evra i u okviru koje će biti zaposleno više od 1.000 ljudi.

 

Nemačka kompanija ZF otvorila je fabriku autodelova u Pančevu, u prisustvu predsednika Srbije, što je najveća proizvodna investicija vredna ukupno 160 miliona evra

 

U Pančevu će danas u industrijskoj zoni biti otvorena fabrika nemačke kompanije ZF za proizvodnju delova i komponenti za auto-industriju, brodove i železnicu.

 

Nemačka kompanija ZF otvorila je danas fabriku autodelova u Pančevu, u prisustvu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, što je najveća proizvodna investicija vredna ukupno 160 miliona evra i u okviru koje će biti zaposleno više od 1.000 ljudi.

 

Nemačka kompanija "Cet-Ef" u Pančevu je otvorila fabriku za proizvodnju auto-delova i komponenti za auto-industriju, brodove i železnicu. To je prva strana investicija u tom gradu posle nekoliko decenija. Ukupna vrednost investicije je 160 miliona evra. Već danas posao je dobilo više od 300 ljudi, a do kraja treće faze biće zaposleno više od hiljadu ljudi.

 

U Pančevu je danas u industrijskoj zoni otvorena fabrika nemačke kompanije ZF za proizvodnju delova i komponenti za auto-industriju, brodove i železnicu.

 

U naredne tri godine posao u fabrici u Pančevu trebalo bi da dobije 460 radnika, a vrednost ove investicije je 60 miliona evra.

 

U Pančevu se danas otvara fabrika "ZF" za proizvodnju delova i komponenti za auto-industriju, brodove i železnicu. Taj nemački gigant širom sveta zapošljava oko 140.000 radnika i ima veće prihode od BDP-a mnogih država. Svečanom otvaranju prisustvovaće i predsednik države Aleksandar Vučić.