Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da se nije bavio pitanjem rekonstrukcije Vlade Srbije. On je rekao i da će, ukoliko premijerka Ana Brnabić to bude tražila od njega i Srpske napredne stranke, oni izneti mišljenje o tom pitanju.

 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je pitanje rekoonsktrukcije vlade pitanje za premijerku Anu Brnabić, a on i SNS će joj reći svoj stav - ako bude tražila mišljenje stranke koju vodi.

 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kaže da je pitanje rekonstrukcije vlade pitanje za premijerku Anu Brnabić, a on i SNS će joj reći svoj stav - ako bude tražila mišljenje stranke koju vodi.

 

 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kaže da je pitanje rekonstrukcije Vlade pitanje za premijerku Anu Brnabić, a on i SNS će joj reći svoj stav – ako bude tražila mišljenje stranke koju vodi. Povodom odluke prištinskih vlasti da ne primene dogovor o formiranju ZSO, reagovaće, ističe, kada sagleda stanje.

 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je pitanje rekoonsktrukcije vlade pitanje za premijerku Anu Brnabić, a on i SNS će joj reći svoj stav - ako bude tražila mišljenje stranke koju vodi

 30