BEOGRAD - Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da će Srbija omogućiti najbolje uslove za poslovanje indijske kompanije Mahindra koja proizvodi traktore i druga vozila.

 1

- Ali mislim da smo širom otvorili vrata jednoj od tri najveće indijske multinacionalne kompanije. Mislim i da imamo dobru mogućnost za zapošljavanje velikog broja ljudi - ocenio je premijer. Vučić na Samitu u Indiji: Srbija najbolja za investiranje (FOTO)

 3

Vučić: Premijer Aleksandar Vučić izjavio je i da se po odnosu indijskih domaćina vidi da Srbija vraća svoj ugled u svetu.

 18

Srbija je širom otvorila vrata za investicije iz Indije i time stvorila mogućnost za

 10

Premijer Srbije Aleksandar Vučić otvorio je danas poslovni dan na Bombajskoj berzi ističući da je to velika čast za Srbiju, jer se time proširuju već bliske, i posebno ekonomske, veze između dve zemlje.

 

Premijer Srbije Aleksandar Vučić otvorio je danas poslovni dan na Mumbajskoj berzi u Indiji.Kako je prenela Radio-televizija Srbije, poslednjeg dana posete Indiji, Vučić će razgovarati sa predstavnicima najvećeg proizvodjača traktora Mahindre i održati predavanje pred najvažnijim privrednicima te zemlje.Vučić je ocenio da će Srbija i Indija zahvaljujuć tradicionalnim vezama iz prošlosti moći da imaju bolju saradnju u budućnosti."Biti ovde i otvoriti Berzu Bi-Es-I je velika čast, ne samo za mene, već za Srbiju jer proširujemo bliske veze izmedju dve zemllje Indije i Srbije", rekao je on i dodao da misli i na jače ekonomske veze dve zemlje.Premijer Srbije kazao je ...

 

Premijer Srbije Aleksandar Vučić otvorio je Mumbajsku berzu sa direktorom jedne od najuticajnih berzi na svetu. Poslednjeg dana posete Indiji, Vučić će razgovarati sa predstavnicima najvećeg proizvođača traktora Mahindre i održati predavanje pred najvažnijim privrednicima te zemlje.

 

Premijer Srbije, Aleksandar Vučić, imao je tu čast da prilikom posete Indiji otvori i Mumbajsku berzu.

 125

Premijer Srbije Aleksandar Vučić je danas, u nastavku posete Indiji, otvorio Mumbajsku berzu što je, kako je naglasio, velika čast za Srbiju.

 8

Premijer Srbije Aleksandar Vučić otvorio je danas Mumbajsku berzu ističući da je to velika čast

 

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da će Srbija omogućiti najbolje uslove za poslovanje indijske kompanije "Mahindra" koja proizvodi traktore i druga vozila.

 

Premijer Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će iduće nedelje, na Svetskom ekonomskom forumu u Davosu, od kineskog predsednika Si Đinpinga zatražiti pomoć i za rešavanje problema Rudarsko-topioni

 

Premijer Aleksandar Vučić poručio je da mu ne pada na pamet da štiti bilo kog zločinca bez obzira na njegovo ime i prezime i ni u kom slučaju.

 19

Premijer Aleksandar Vučić izjavio je i da se po odnosu indijskih domaćina vidi da Srbija vraća svoj ugled u svetu. Prema njegopvim rečima, nastup na samitu u Gudžaratu i u razgovorima sa privrednicima u Mumbaju izuzetno je primećen otvaraju se nove mogućnosti za saradnju na svim poljima.

 264

Premijer Srbije Aleksandar Vučić otvorio je danas poslovni dan na Bombajskoj berzi ističući da je to velika čast za Srbiju, jer se time proširuju već bliske, i posebno ekonomske, veze između dve zemlje.

 3

kao i da veze između Srbije i Indije, iako dobre, mogu biti dalje unapređene. On je, nakon obilaska Berze, istakao da je veoma počastvovan i zahvalan, posebno dodajući da, pored lične časti, smatra da je čast za Srbiju što može da otvori rad ove institucije. To, kako je naglasio, pokazuje bliskost dve zemlje. Prema njegovim rečima, korišćenjem tradicionalnih veza prošlosti moćićemo da stvorimo bolju budućnost i saradnju između Indije i Srbije. read more

 1

Premijer Srbije Aleksandar Vučić otvorio je danas Mumbajsku berzu ističući da je to velika čast za Srbiju, kao i da veze između Srbije i Indije, iako dobre, mogu biti dalje unapređene.

 

Premijer Srbije Aleksandar Vučić je danas, u nastavku posete Indiji, otvorio Mumbajsku berzu sto je velika čast za Srbiju.

 6

Vučić je ocenio da će otvorarnje Mumbajske berze ostati upisano zlatnim slovima u istoriji jednog brojčano malog, ali ne u duhovnom smislu malog naroda. Vučić o protestima Albanaca u Njujorku: Da li su se zapitali – štite li ratnog zločinca?

 

Premijer Srbije Aleksandar Vučić će danas, u nastavku posete Indiji, otvoriti Mumbajsku berzu sto

 11