ZAGREB: Izvinjenje za "agresiju" na Hrvatsku i ratna odšteta nisu na dnevnom redu posete predsednika Srbije Aleksandra Vučića, saznaje Hina u kabinetu hrvatske predsednice Kolinde Grabar Kitarović, što, kako se navodi, dodatno podstiče nagađanja da se šefica države i vlada nisu usuglasili oko Vučićeve posete.

 

Izvinjenje za agresiju na Hrvatsku i ratna odšteta nisu na dnevnom redu posete predsednika Srbije Aleksandra Vučića, saznaje Hina u kabinetu hrvatske predsednice Kolinde Grabar Kitarović, što, kako se navodi, dodatno podstiče nagađanja da se šefica države i vlada nisu usaglasili oko Vučićeve posete.

 

Izvinjenje za "agresiju na Hrvatsku" i ratna odšteta nisu na dnevnom redu posete predsednika Srbije Aleksandra Vučića, saznaje "Hina" u kabinetu hrvatske predsednice Kolinde Grabar Kitarović, što, kako se navodi, dodatno podstiče nagađanja da se šefica države i vlada nisu usaglasili oko Vučićeve posete.

 10

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić dolazi u ponedeljak, na poziv hrvatske predsednice Kolinde Grabar Kitarović, u zvaničnu dvodnevnu posetu Hrvatskoj tokom koje će se sastati s hrvatskim državnim vrhom, prisustvovati srpsko-hrvatskom privrednom forumu, ali i obići opštinu Gvozd, saopšteno je danas u Zagrebu.

 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić dolazi u ponedeljak, na poziv hrvatske predsednice Kolinde Grabar Kitarović, u zvaničnu dvodnevnu posetu Hrvatskoj tokom koje će se sastati s hrvatskim državnim vrhom, prisustvovati srpsko-hrvatskom privrednom forumu, ali i obići opštinu Gvozd, saopšteno je danas u Zagrebu.Zvanična poseta predsednika Srbije počeće u ponedeljak svečanim dočekom u kabinetu predsednice Hrvatske, susretom u četiri oka dvoje predsednika i bilateralnim sastankom zvaničnih delegacija.Kako je saopšteno iz kabineta hrvatske predsednice, prvog dana posete dvoje predsednika obratiće se učesnicima Hrvatsko-srpskog privrednog foruma u Hrvatskoj privrednoj komori u Zagrebu i posetiti Mitropoliju zagrebačko-ljubljansku gde će se susresti s mladima.Istog dana Vučić ...

 

Izvinjenje za „agresiju“ na Hrvatsku i ratna odšteta nisu na dnevnom redu posete predsednika Srbije Aleksandra Vučića, saznaje Hina u

 2

Izvinjenje za "agresiju" na Hrvatsku i ratna odšteta nisu na dnevnom redu posete predsednika Srbije Aleksandra Vučića. To saznaje Hina u kabinetu hrvatske predsednice Kolinde Grabar Kitarović, što, kako se navodi, dodatno podstiče nagađanja da se šefica države i vlada nisu usuglasili oko Vučićeve posete.

 31

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić dolazi u ponedeljak, na poziv hrvatske predsednice Kolinde Grabar Kitarović, u zvaničnu dvodnevnu posetu Hrvatskoj. On će se u Zagrebu sastati sastati s hrvatskim državnim vrhom, prisustvovaće srpsko-hrvatskom privrednom forumu, ali i obići opštinu Gvozd, saopšteno je u Zagrebu.

 

ZAGREB – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić dolazi u ponedeljak, na poziv hrvatske predsednice…