Minitar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je danas da očekuje rekonstrukciju Vlade Srbije do koje, kako kaže, može i treba da dođe.

 1

Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je da očekuje rekonstrukciju Vlade Srbije do koje, kako kaže, može i treba da dođe.

 

Ministar odbrane Aleksandar Vulin ocenio je danas da do rekonstrukcije Vlade Srbije "može i treba da dodje" i da "zadnju reč" o tome "treba da ima vrhovni komandant i predsednik Srbije Aleksandar Vučić". "Uvek sam raspoložen za to da se proceni rad svakog od ministara, i da se na osnovu toga obezbede i bolja rešenja, ili da se pohvale oni koji su zaslužili pohvale za svoj rad. Ne treba ni da vas podsećam da sam smatrao da je potrebno imati i parlamentarne izbore zajedno sa lokalnim", rekao je Vulin, prenelo je Ministarstvo odbrane.Navodeći da mu je čast što je ministar ...

 

Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je danas da očekuje rekonstrukciju Vlade Srbije do koje, kako kaže, može i treba da dođe.

 1

Ministar odbrane Aleksandar Vulin ocenio je danas da do rekonstrukcije Vlade Srbije "može i treba da dođe" i da "zadnju reč" o tome "treba da ima vrhovni komandant i predsednik Srbije Aleksandar Vučić".