Bespovratna sredstva, čak 2,45 miliona evra, dobilo je 25 kompanija u Srbiji koje su imale najbolje inovacione projekte.

 

Bespovratna sredstva, čak 2,45 miliona evra, dobilo je 25 kompanija u Srbiji koje su imale najbolje inovacione projekte. Novac je kompanijama dodelio Fond za inovativnu delatnost kroz dva porograma - Program ranog razvoja i Program sufinansiranja projekata.

 

Gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović, sa saradnicima, posetio je japansku kompaniju Jazaki, koja od juna posluje u Šapcu. Prilikom posete, predstavnicima grada Šapca predstavljeno je poslovanje kompanije Jazaki i planovi za naredni period.

 

Bespovratna sredstva, čak 2,45 miliona evra, dobilo je danas 25 kompanija u Srbiji koje su imale najbolje inovacione projekte.  

 

"Šta je smisao života? Šta želite? Ne, ne... šta je ono što zaista želite?" Ovako izgleda početak razgovora za posao ukoliko za njega aplicirate u velikim svetskim kompanijama poput "Skajpa", "Epla", "Gugla", "Fejsbuka"...

 11

Lego saopštio je "važnu sudsku pobedu" u Kini, gde je sud doneo odluku u korist te kompanije u slučaju protiv kompanija koje proizvode kopije čuvenih kockica. Kompanija Lego je navela da je prvi put dobila slučaj protiv nelojalne konkurencije zbog kopija u Kini.