Čarls Menson preminuo u bolnici

vest kurir.rs

Tri mlada američka košarkaša uhapšena su u Kini i optužena za krađu u luksuznim buticima...

vest balkans.aljazeera.net

Ako se povlačenje liberala iz pregovora pokaže konačnim, Merkel bi mogla pokušati sastaviti manjinsku vladu sa Zelenima, ili bi se mogli sazvati novi izbori...

vest balkans.aljazeera.net

Izraelska policija ispitivala je danas više od četiri sata izraelskog premijera Benjamina Netanijahua zbog nekoliko korupcijskih skandala u koje su umešan on i njegovi saradnici.

vest alo.rs

Policajac je službenim oružjem usmrtio je tri osobe, još tri ranio i potom izvršio samoubistvo u mjestu Sarcelles.

vest balkans.aljazeera.net

Turski zvaničnici zabranili su sve događaje LGBT grupa u Ankari, a te organizacije su ovu odluku okarakterisale kao nezakonitu i diskriminativnu.

Libanski premijer, nakon nekoliko dana boravka u Francuskoj, najavio je posjetu Kairu te povratak u Bejrut za srijedu.

vest balkans.aljazeera.net

Robert Mugabe (93) radi, zajedno sa vojskom, na izjavi kojom će saopštiti ostavku na mesto predsednika Zimbabvea, rekli su Rojtersu izvori bliski pregovorima.

vest danas.rs

Premijer Makedonije Zoran Zaev doputovaće danas po podne u posetu Beogradu, gde će mu domaćin biti premijerka Ana Brnabić. Zaev će se sutra sastati sa predsednikom Srbije ...

vest b92.net

Dvanestogodišnja devojčica Enisa Basić iz Sarajeva nestala je pre dva dana nakon što se udaljila u nepoznatom pravcu iz Ulice Logavina.

vest alo.rs

Norveški kralj Harald (80) je hospitalizovan zbog infekcije i trenutno stanje mu je zadovoljavajuće, saopštila je danas Norveška kraljevska palata.

Hiljade osoba učestvovalo je danas u gej prajd paradi u Rio de Žaneiru, koja je organizovana na plaži u Kopakabani uprkos tome što je grad ukinuo njeno finansiranje.

vest blic.rs

Telo nastradalog muškarca pronađeno je u blizini autobuske garaže u atinskoj opštini Mandra, čime je broj poginulih u bujičnih poplavama na periferiji grčke prestonice porastao na ...

vest studiob.rs

Obalska straža pronašla je u Sredozemnom moru 286 migranata koji su pokušali čamcima da dođu do Evrope, saopšteno je iz alžirskog Ministarstva odbrane.

vest blic.rs

Koalicionog sporazuma, čije objavljivanje je bilo zakazano za nedelju u 18.00, neće ni biti, Stranka slobodnih demokrata odbila je saradnju sa Angelom Merkel. Prethodno su ...

vest b92.net

Najmanje 15 osoba je poginulo, a pet povređeno u ljudskom stampedu pokrenutom tokom raspodele hrane u selu Sidi Bualem u Maroku.

vest blic.rs

Sirijska vojska je zajedno sa saveznicima ponovo preuzela kontrolu nad Albu Kamalom, poslednjim uporištem takozvane Islamske države u Siriji. To saopštili su vojni mediji kojima upravlja libanski šiitski pokret Hezbolah.