Migrant koji je u tuči zadobio povrede opasne po život, podlegao je na Kliničkom centru u Sarajevu.

Venecija je u nedjelju pretrpjela još jednu izuzetnu plimu, a za grad je ovo najgora sedmica od 1872. godine.

vest balkans.aljazeera.net

Antivladini demonstranti u Iraku preuzeli su danas kontrolu nad trećim strateškim mostom u Bagdadu, dok su istovremeno blokirali puteve u delovima centralnog i južnog Iraka ...

vest rtv.rs

Jedan policajac u Hongkongu pogođen je danas strelom kada je policija upotrebila suzavac i vodene topove u pokušaju da rastera demonstrante koji su okupirali kampus univerziteta

vest novosti.rs

9 - Rođen je rimski car Tit Flavije Vespazijan (Titus Flavius Vespasianus) osnivač dinastije Flavija. Tokom vladavine od 69. do smrti 79. pokorio je Galileju i zauzeo krajeve oko ...

vest b92.net

Sin crnogorske odbornice lupao šamare njenom kolegi zbog “poganog jezika”

vest novosti.rs

Na zagrebačkom Gornjem gradu večeras su izgorela dva automobila, a uzrok požara je za sada nepoznat.

vest b92.net

Poglavar Rimokatoličke crkve Franja ugostio je oko 1.500 siromašnih ljudi i beskućnika na ručku u Vatikanu u okviru obeležavanja Svetskog dana siromašnih.

vest b92.net

Bela kuća osudila je iranske vlasti zbog upotrebe sile posle dva dana demonstracija zbog poskupljenje goriva u kojima je poginulo najmanje dvoje ljudi.

vest b92.net

Armija Burkine Faso je objavila da je ubila 32 "terorista" tokom operacija na severu te zemlje pod napadima džihadista koji su sve učestaliji i smrtonosniji.

vest b92.net

Vlada prelazne predsednice Bolivije saopštila je da se prepolovio broj kriznih žarišta u zemlji nastalih zbog sukoba pristalica Eva Moralesa i snaga reda.

vest b92.net

Pokušaji princa Endrua da razjasni svoje prijateljske odnose sa finansijerom pedofilom Džefrijem Epstinom u intervjuu koji je dao za BBC pretvorio se u farsu.

vest b92.net

U Beču je nedavno osnovano i registrovano Austrijsko-srpsko kulturno društvo Vilhelmina Mina Karadžić, čiji je osnivač i idejni tvorac akademik Svetlana Matić iz Beča.

vest rtv.rs

vest novosti.rs

Politička kriza u Libanu pogoršala se kada je premijer u ostavci Saad Hariri oštro kritikovao partiju libanskog predsednika Mišela Auna.

vest b92.net

Američki predsednik Donald Tramp objavio je da je "jako dobrog" zdravlja pošto je obavio prvu fazu godišnjeg sistematskog pregleda.

vest b92.net

Stanovnici La Paza čekaju danas u redovima na ulici kako bi nabavili životne namirnice i plin, dok pristalice proteranog predsednika Eva Moralesa nastavljaju da blokiraju glavne ...

vest 021.rs