ARKANZAS - U američkoj saveznoj državi Arkanzas prvi put je pogubljen zatvorenik posle skoro 12 godina , u sklopu plana da se pogubi nekoliko zatvorenika pre nego što isteknu zalihe jedne od tri supstance koje se koriste za smrtnonosnu injekciju.

 6

U saveznoj državi Arkanzas, u SAD, prvi put je pogubljen zatvorenik posle skoro 12 godina, u sklopu plana da se pogubi nekoliko zatvorenika pre nego što istekne rok trajanja jednoj supstanci 30. aprila, uprkos sudskoj odluci koja je trojici muškaraca spasla život.

 6

U saveznoj državi Arkanzas, u SAD, prvi put je pogubljen zatvorenik posle skoro 12 godina, u sklopu plana da se pogubi nekoliko zatvorenika pre nego što istekne rok trajanja jednoj supstanci 30. aprila.

 1

U saveznoj državi Arkanzas, u SAD, prvi put je pogubljen zatvorenik posle skoro 12 godina, u sklopu

 13

U američkoj državi Arkanzas prvi put je pogubljen zatvorenik posle skoro 12 godina, u sklopu plana da se pogubi nekoliko zatvorenika pre nego što istekne rok trajanja jednoj supstanci 30. aprila, uprkos sudskoj odluci koja je trojici muškaraca spasla život.

 

Pogubljeni zatvorenik Ledell Lee (51) ubio je 1993. svoju komšinicu nakon što ju je 36 puta udario tupim predmetom.

 1

U američkoj saveznoj državi Arkanzas prvi put je pogubljen zatvorenik posle skoro 12 godina. Zatvorenik je pogubljen u sklopu plana da se pogubi nekoliko zatvorenika pre nego što istekne rok trajanja jednoj supstanci 30. aprila, uprkos sudskoj odluci koja je trojici spasla život.