Britanski tinejdžer Džordž Đuk-Koen koji je slao lažne dojave o bombi školama širom Britanije i Sjedinjenih Američkih Država i izazvao opasnost po bezbednost na jednom američkom aerodromu osuđen je na tri godine zatvora, rekli su tužioci.

 

Zgrada televizijske mreže Si-En-En (CNN) u Njujorku evakuisana je zbog dojave o podmetnutoj bombi ali nije pronadjena nikakva eksplozivna naprava, navela je ta kuća.Sinoćna evakuacija je druga u prethodnih nekoliko nedelja, nakon što je krajem oktobra u CNN poslat paket sa eksplozivnom napravom.Malo posle 22.30 po lokalnom vremenu oglasili su se protivpožarni alarmi, znak za evakuaciju osoblja. U nastavku programa su bile emitovane samo ranije snimljene emisije.Policija je oko ponoći rekla zaposlenima da mogu da se vrate u zgradu i da nema opasnosti.

 

Njujorška policija dozvolila je zaposlenima u lokalnim prostorijama američke televizije „Si-En-En“ da se vrate na posao nakon noćašnje evakuacije izazvane lažnom dojavom o postavljenim bombama, prenosi AP. Navodi se da je policija objavila da je muškaraca koji je imao akcenat sa juga SAD pozvao „Si-En-En“ nešto posle 10 sati sinoć i kazao da je pet...Pročitaj više The post CNN evakuisan zbog dojave o bombi (VIDEO) appeared first on 24 sata | Online izdanje besplatnih novina.

 

Njujorška policija dozvolila je zaposlenima u lokalnim prostorijama američke televizije CNN da se vrate na posao nakon noćašnje evakuacije. Evakuacija je izazvan lažnom dojavom o postavljenim bombama, prenosi AP.

 

Britanski tinejdžer Džordž Djuk-Koen koji je slao lažne dojave o bombi školama širom Britanije i SAD i izazvao opasnost po bezbednost na jednom američkom aerodromu osuđen je na tri godine zatvora

 

Zgrada televizijske mreže Si-En-En (CNN) u Njujorku evakuisana je zbog dojave o podmetnutoj bombi ali nije pronađena nikakva eksplozivna naprava, navela je ta kuća.

 

Njujorška policija dozvolila je zaposlenima da se vrate na posao, nakon noćašnje evakuacije prostorija američke televizije "Si-En-En" izazvane lažnom dojavom o postavljenim bombama, prenosi AP.

 

Njujorška policija dozvolila je zaposlenima u lokalnim prostorijama američke televizije Si-En-En da se vrate na posao nakon noćašnje evakuacije izazvane lažnom dojavom o postavljenim bombama, prenosi AP.