Zbog zdravstvenog stanje nemačke kancelarke Angele Merkel u redovima Hrišćansko-demokratske unije postavilo se važno pitanje.

 

U posetu Merkelovoj je došla nova danska premijerka, koja se pridružila premijerki Nemačke, na - stolici

 

Nemačka kancelarka Angela Merkel izjavila je da zna da mora da brine o svom zdravlju, nakon što se u tri navrata tresla tokom javnih događaja.

 

BERLIN: Nemačka kancelarka Angela Merkel izjavila je danas da zna da mora da brine o svom zdravlju, nakon što se u tri navrata tresla tokom javnih događaja.

 

Nemačka kancelarka Angela Merkel i danska premijerka Mete Frederiksen danas su sedele tokom intoniranja himni u Berlinu, dan posle najnovijeg slučaja drhtavice Merkel dok je stojala na sličnim ceremonijama.Merkel danas nije pokazivala znake lošeg zdravlja, ali je s gošćom sedela ispred zgrade Vlade u Berlinu, što je neuobičajeno i protiv protokola tokom ukazivanja vojnih i državnih počasti.Kancelarka je juče i treći put imala drhtavicu, dok je na istom mestu stojala s premijerom Finske Antijem Rineom.Merkel je prvi put vidjena da ima drhtavicu prilikom sastanka s predsednikom Ukrajine Volodimirom Zelenskim 18. juna, a potom i 27. juna na svečanosti s predsednikom Nemačke Frank-Valterom Štajnmajerom.Merkel je danas rekla da je od prvog slučaja drhtavice sredinom juna pod psihološkim uticajem tog iskustva, te da je to uzrok narednih slučajeva drhtavice.Naglasila je da će "neko vreme morati s tim da živi", ali da "nema razloga za zabrinutost".

 

BERLIN:  Zbog zdravstvenog stanje nemačke kancelarke Angele Merkel u redovima Hrišćansko-demokratske unije razgovara se o tome da bi ona trebalo da se povuče pre 2021. godine, kažu izvori iz CDU, prenosi Rojters.

 

Nemačka kancelarka Angela Merkel i danska premijerka Mete Frederiksen danas su sedele tokom intoniranja himni u Berlinu, dan posle najnovijeg slučaja drhtavice Merkel dok je stojala na sličnim ceremonijama

 

BERLIN: Nemačka kancelarka Angela Merkel izjavila je danas da zna da mora da brine o svom zdravlju, nakon što se u tri navrata tresla tokom javnih događaja.

 

Nemačka kancelarka Angela Merkel i danska premijerka Mete Frederiksen danas su sedele tokom intoniranja himni u Berlinu.

 

Nemačka kancelarka Angela Merkel još jednom je, treći put u mesec dana, viđena kako se trese.