Bakterija ešerihija koli uzrok je smrti britanskog bračnog para koji je 21. avgusta umro u hotelu u Egiptu, saopštio je danas egipatski tužilac.

 

Bakterija ešerihija koli uzrok je smrti britanskog bračnog para koji je 21. avgusta umro u hotelu u Egiptu, saopštio je egipatski tužilac.

 

Bakterija ešerihija koli uzrok je smrti britanskog bračnog para koji je 21. avgusta umro u hotelu u Egiptu, saopštio je danas egipatski tužilac. Džon (69) i Suzan (63) Kuper umrli su u hotelu Stajgenberger Akva Medžik u Hurgadi, a uzrok smrti se nije odmah znao, prenela je agencija Rojters. Posle njihove smrti pojavile su se...Pročitaj više The post Britanski par umro od ešerihije koli na letovanju u Egiptu appeared first on 24 sata | Online izdanje besplatnih novina.

 

Egipatsko tužilaštvo je danas saopštilo da su testovi pokazali da je bakterija ešerihija koli uzročnik smrti dvoje britanskih turista u hotelu u Hurgadi.

 

Bakterija ešerihija koli uzrok je smrti britanskog bračnog para koji je 21. avgusta umro u hotelu u Egiptu, saopštio je danas egipatski tužilac.

 

Bakterija ešerihija koli uzrok je smrti britanskog bračnog para koji je 21. avgusta umro u hotelu u Egiptu, saopštio je u sredu egipatski tužilac

 

Egipatsko tužilaštvo je saopštilo da su testovi pokazali da je bakterija ešerihija koli uzročnik smrti dvoje britanskih turista u hotelu u Hurgadi.

 

Egipatsko tužilaštvo je danas saopštilo da su testovi pokazali da je bakterija ešerihija koli uzročnik smrti dvoje britanskih turista u hotelu u Hurgadi.Turistička kompanija Tomas Kuk prošle nedelje je navela da je u hotelu u kom su 21. avgusta umrli Džon i Suzan Kuper, par u sedmoj deceniji života, postojao "visok nivo ešerihije koli i stafilokoka".Tužilac Nabil Sadek je rekao da su forenzički testovi pokazali da su supružnici umrli od dva oboljenja izazvanim tom bakterijom.Prema njegovim rečima, na telima preminulih nije bilo znakova "kriminalnog nasilja" a da drugi testovi vazduha i vode u hotelu nisu otkrili ništa neobično.Tomas Kuk je posle smrti Kuperovih iz predostrožnosti evakuisao 300 gostiju iz hotela.