Indijski poslanik Naramali Sivaprasad pojavio se danas u parlamentu obučen kao nacistički vođa Adolf Hitler, sa brčićima i kaputom kaki boje sa kukastim krstom na džepu i rukavu, zahtevajući više sredstava za razvoj njegove savezne države u južnoj Indiji.

 

Indijski poslanik Naramali Sivaprasad pojavio se danas u parlamentu obučen kao nacistički vodja Adolf Hitler, sa brčićima i kaputom kaki boje sa kukastim krstom na džepu i rukavu, zahtevajući više sredstava za razvoj njegove savezne države u južnoj Indiji.Sivaprasad je juče takodje podigao ruku u nacistički pozdrav. Njegova pojava danas nije izazvala proteste poslanika.On je rekao da želi da pošalje poruku premijeru Narendri Modiju da ne ide Hitlerovim stopama, i izjavio da premijer nije ispunio obećanje o obezbedjivanju dodatnih sredstava za državu Andra Pradeš."On ne oseća puls želja naroda i želim da ga navedem da bude kao on (Hitler)", rekao je Sivaprasad.Modijeva vlada je odbacila optužbe.Sivaprasadova partija je u martu raskinula koaliciju s Modijem u znak protesta. Takodje, bezuspešno je pokušala da prošlog meseca sruši vladu glasanjem o nepoverenju.Taj poslanik, 67-godišnji bivši glumac, u parlament je ranije dolazio obučen kao farmer, stočar, muslimanski sveštenik i žena da b

 

Indijski poslanik, 67-godišnji glumac, šokirao je javnost nakon što se u parlamentu pojavio obučen kao Adolf Hitler. "Ja sam umetnik. A umetnik može da koristi kreativnije metode da bi iskazao svoj protest", kaže on.

 

Indijski poslanik Naramali Sivaprasad pojavio se u parlamentu obučen kao nacistički vođa Adolf Hitler, sa brčićima i kaputom kaki boje sa kukastim krstom na džepu i rukavu, zahtevajući više sredstava za razvoj njegove savezne države u južnoj Indiji.

 

Indijski poslanik šokirao je javnost nakon što se u parlamentu pojavio obučen kao Adolf Hitler.