Kraljica Elizabeta Druga, najdugovečnija britanska vladarka, u svom domu sa porodicom i prijateljima danas slavi 91. rođendan i tim povodom, u njenu čast, izvodi se počasna paljba u Londonu.

 

Velika Britanija slavi 91. rođendan kraljice Elizabete II počasnom paljbom, dok ona tiho slavi u svom domu, prenosi AP.

 

Velika Britanija slavi 91. rođendan kraljice Elizabete II počasnom paljbom, dok ona tiho slavi u svom domu, prenosi AP.

 

Velika Britanija slavi 91. rođendan kraljice Elizabete II počasnom paljbom, dok ona tiho slavi u svom domu, prenosi AP. Grupa kraljevske konjičke artiljerije jahaće danas pored Bakingemske palate pre nego što izvede počasnu paljbu sa 41 pucnjem u Hajd parku u podne, a sat nakon toga i 62 počasna pucnja biće ispaljena sa londonskog tornja.

 

Kraljica Elizabeta Druga, najdugovečnija vladarka Velike Britanije, danas slavi 91. rođendan, u privatnosti I bez pompe.

 3

I ovaj rođendan kraljice Elizabete Druge, Velika Britanija proslavlja počasnom paljbom. Dok se u Londonu puca, kraljica će, kao i obično, rođendan proslavit tiho u svom domu.

 

Kraljica Elizabeta II, najdugovečnija britanska vladarka, slavi danas 91. rođendan u privatnosti i bez pompe.

 5

Britanska kraljica Elizabeta Druga, najdugovečnija britanska vladarka, slavi danas 91. rodjendan u privatnosti bez pompe, a njoj u čast biće izvedena počasna paljba.Eskadron Kraljevske konjičke artiljerije proći će pored Bakingemske palate i u podne izvesti počasnu paljbu u Hajd parku, a sat kasnije počasna paljba biće ispaljena kod londonskog Tauera. Kraljica Elizabeta koja je krunisana 8. februara 1952. je britanska vladarka koja je najduže na prestolu. Ona je takodje i monarh koji je najduže vlada na svetu od smrti tajlandskog kralja Bumibola Aduljadedža prošle godine.Kraljica obično provede svoj rodjendan privatno. Ona takodje ima zvaničnu proslavu rodjendana u junu, kada je ...