Francuski istražitelji pokušavaju da procjene da li je muškarac, koji je ubio jednog policajca, a dvojicu ranio u centru Pariza, imao saučesnike.

 2

PARIZ - Francuske vlasti saopštile su danas da je napadač, koji je ubio jednog i ranio dvojicu policajaca u centru Pariza, Karim Šerfi ranije osuđivan zbog oružanog napada na pripadnika policije. Šefri je živeo sa majkom u istočnom pariskom predgrađu Šel i zatvorsku kaznu zbog napada na službeno lice služio je pre 16 godina. U blizini njegovog tela danas je pronađeno rukom pisano pismo, u kojem se hvali Islamska…

 

Osumnjičeni za kojim su tragale francuske vlasti posle pucnjave u Parizu, predao se belgijskoj policiji.

 16

Osumnjičeni za kojim su tragale francuske vlasti posle pucnjave u Parizu predao se belgijskoj policiji, saopštio je portparol francuskog Ministarstva unutrašnjih poslova. Francuske vlasti su privele tri člana porodice napadača koji je sinoć usmrtio policajca na Jelisejskim poljima.

 8

Istovremeno, policija Francuske privela je tri člana porodice napadača koji je ubijen u pucnjavi sa policijom u Parizu.

 1

Osoba na koju su belgijske vlasti ukazale francuskim kolegama kao mogućeg osumnjičenog za napad u

 1

Osumnjičeni za kojim su tragale francuske vlasti posle pucnjave u Parizu, predao se belgijskoj policiji, saopštio je portparol francuske policije.

 1

Čovek odgovoran za pucnjavu na Jelisejskim poljima u Parizu je državljanin Francuske, saopštio je ministar unutrašnjih poslova Jan Jambon za televiziju VRT.

 

Oružana grupa ISIL preuzela odgovornost za sinoćnji smrtonosni napad u glavnom gradu Francuske.

 83

Jedan policajac i napadač ubijeni su u pucnjavi u Parizu, prenosi francusko Ministarstvo unutrašnjih poslova.

 12

Francuski istražitelji pokušavaju da procene da li je muškarac, koji je ubio jednog policajca, a dvojicu ranio u centru Pariza, imao saučesnike. Prema njegovim rečima, napadač nikada nije pokazivao nikakve znake radikalizacije uprkos velikom broju godina provedenih u zatvoru, preneo je Rojters.

 

Policija Francuske privela je tri člana porodice napadača koji je ubijen u pucnjavi sa policijom u Parizu.

 28

Osumnjičeni za kojim su tragale francuske vlasti posle pucnjave u Parizu, predao se belgijskoj policiji, saopštio je danas portparol francuskog Ministarstva unutrašnjih poslova.

 2

Francuska policija privela je tri člana porodice napadača koji je ubijen u pucnjavi sa policijom u Parizu, javila je danas agencija Rojters, pozivajući se na neimenovane pravosudne izvore.

 1

U sinoćnoj pucnjavi u Parizu ubijen je jedan policajac, a dva su ranjena. ISIS preuzeo odgovornost: U terorističkom napadu na Šanzelizeu ubijeni policajac i napadač, Pariz na nogama (FOTO) (VIDEO)

 4

Osumnjičeni za kojim su tragale francuske vlasti posle pucnjave u Parizu, predao se belgijskoj policiji, saopštio je portparol francuskog Ministarstva unutrašnjih poslova.

 

Jedan policajac je ubijen u pucnjavi na Jelisejskim poljima, dok su dvojica teško ranjena. Jedan napadač usmrćen. Izdat nalog za hapšenje drugog osumnjičenog, koji je u Francusku stigao iz Belgije. Islamska država preuzela odgovornost za napad. U toku racije u Parizu.

 5

Osumnjičeni za kojim su tragale francuske vlasti posle pucnjave u Parizu u kojoj je jedan policajac ubijen, a dvojica ranjena, predao se belgijskoj policiji, saopštio je danas portparol francuskog Ministarstva unutrašnjih poslova.

 2

Osumnjičeni za kojim su tragale francuske vlasti posle pucnjave u Parizu, predao se belgijskoj policiji, saopštio je danas portparol francuskog Ministarstva unutrašnjih poslova.

 4

Sumnja se da su napad izvele dve osobe i da je jedan od njih El Osri. Pucnjava u Parizu, jedan policajac ubijen, više povređeno (VIDEO)

 45