Foto: AP DRAMATIČNO HOROR OBJAVLJENO ZAŠTO NIJE DATO UPOZORENJE! (FOTO) PLANETA11.07.2019. 20:10h Broj poginulih u snažnom nevremenu na Halkidikiju porastao

 

Razmere štete koju je pričinilo stravično nevreme na Halkidikiju jasno se vide na snimcima i fotografijama.

 

Halkidiki pogodilo je nezapamćeno nevreme sa vetrom od čak 120 kilometara na sat, koji spada u uragan prve kategorije.

 

Nakon stravičnog nevremena koje je pogodilo grčko poluostrvo Halkidiki i okolinu Soluna društvenim mrežama kruže apokaliptični snimci ovog među Srbima omiljenog letovališta.

 

Na društvenim mrežama se objavljuju fotografije i snimci koji svedoče o razmerama štete koju je nevreme na Halkidikiju pričinilo

 

Niko od srpskih turista nije za sada kontaktirao konzulat Srbije u Solunu, nakon nevremena koje je pogodilo grčko poluostrvo Halkidiki, saznaje Tanjug.

 

Objavljene su i prve fotografije Halkidikija snimljene iz vazduha. Forenzičari će ispitati da li telo pripada 62-godišnjem ribaru, koji je

 

Posledice nevremena koje je tokom noći u sredu zadesilo Halkidiki već su sanirane. Postoje uslovi za letovanje, te agencije nisu u obavezi da vraćaju novac.

 11

Turisti sa Halkidikija napuštaju otok nakon katastrofe koja je sinoć pogodila to područje, što je stajalo života šestoro ljudi i prouzrokovalo neprocjenjive katastrofe i ostavilo veći deo Halkidikija u mraku.

 

Snažno nevreme koje je sinoć pogodilo grčko poluostrvo Halkidiki nije napravilo veću štetu na Atosu, niti je nanelo probleme monaškoj zajednici na Svetoj Gori.

 

Lokalne vlasti na Halkidikiju proglasile su vanredno stanje posle snažnog nevremena koje je trajalo samo 20 minuta.