Video snimak na Internetu brutalnog hapšenja studenata koji su u Parizu protestovali šokirao je francusku javnost izazvavši uzbunu i bes uoči novih protesta najavljenih za vikend, javljaju agencije. Na snimku koji je napravljen u utorak u mestu Mant-La-Žoli na obodu Pariza, vidi se grupa studenata koja kleči na kolenima sa rukama povijenim iza glave, okružana...Pročitaj više The post Snimak brutalnog hapšenja studenata šokirao Francusku appeared first on 24 sata | Online izdanje besplatnih novina.

 

Na internetu se pojavio video snimak brutalnog hapšenja studenata koji su u Parizu protestovali i izazvao uzbunu i bes uoči novih protesta najavljenih za vikend. Na snimku koji je napravljen u utorak, u mestu Mant-La-Žoli na obodu Pariza, vidi se grupa studenata koja kleči na kolenima sa rukama povijenim iza glave, okružana pripadnicima policije u...Pročitaj više The post Francuska policija hapsila studente i terala ih da kleče (VIDEO) appeared first on 24 sata | Online izdanje besplatnih novina.

 

Na društvenim mrežama se pojavio video-snimak brutalnog hapšenja studenata koji su u Parizu protestovali i izazvao uzbunu i bes uoči novih protesta najavljenih za vikend.

 

Na internetu se pojavio video snimak brutalnog hapšenja studenata koji su u Parizu protestovali i izazvao uzbunu i bes uoči novih protesta najavljenih za vikend.